Inaugurarea noii grădinițe de la Tomșani în prezența președintelui CJ Prahova

În comuna Tomșani, copiii preșcolari din localitate vor beneficia de un mediu modern de desfășurare a activității de învățământ, iar locurile de joacă le vor dezvolta abilitățile de mișcare în aer liber.

Astăzi, încă nou obiectiv al primarului Mihai Florin Pelin s-a materializat, find inaugurată Grădinița Tomșani, proiect în valoare de 1,75 milioane de lei, fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, finanțat prin intermediul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.

La inaugurare au fost prezenți președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, ministrul Radu Oprea și parlamentarii PSD, Rodica Paraschiv și Laura Fulgeanu Moagher.

,,Fapte, nu vorbe!

Inaugurare Grădiniță Tomșani. Aceasta a fost construită prin programul PNDR- Programul Național pentru Dezvoltare Regională, și are o valoare de 1.752.679,63 lei.

Îl felicit pe primarul Mihai Florin Pelin pentru că nu se mulțumește cu puțin, pentru că e mereu în căutare de obținere de  noi fonduri pentru comunitatea sa!

Sincere felicitări!” a spus președintele Consiliului Județean Prahova.

,,O gradiniță de poveste a fost inaugurată astăzi în comuna Tomșani. Dotată ca în orice țară care se dorește europeană, cu încălzire în pardoseală și alte facilități, realizată prin #fondurieuropene.

Felicitări Primarului Mihai Florin Pelin pentru perseverența în atragerea finanțărilor prin programul #PNDL sau #fondurieuropene. Poți transforma comuna chiar și atunci când bugetul propriu nu permite, dacă ești om gospodar și te lupți pentru finanțarea proiectelor din alte surse.“ a scris ministrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea pe pagina sa de Facebook.

Primarul comunei Tomșani, a ținut să le mulțumească celor care au oferit tot suportul necesar realizării acestui proiect, cât și a altor proiecte viitoare:

,,Inaugurarea Grădiniței Tomsani a fost un moment de bucurie pentru copiii din satul Tomsani, dar și pentru părinții care i-au însoțit.

Grădinița a fost construita printr-un proiect desfășurat pe fonduri europene, în perioada 2017-2019.

Multumim invitaților prezenți, reprezentanți ai Guvernului României, Prefecturii Prahova, Consiliului Județean Prahova, Inspectoratului școlar județean, dar și colegilor primari, care s-au bucurat alături de noi, asigurându-ne de tot sprijinul în desfășurarea altor proiecte viitoare.

Ca primar, va asigur ca astfel de proiecte pentru modernizarea comunei Tomsani sunt prioritare în perioada următoare.” a spus Mihai Florin Pelin pe pagina sa de Facebook.

sursă foto: Facebook Bogdan Toader

Related posts

Leave a Comment

3 × 3 =