În plină criză de Coronavirus, soțul Andreei Esca vinde măști medicale la suprapreț!

26 martie 2020  |  13:02  |  👁 1509 Vizualizari


Jurnalistul Victor Ciutacu arată că soțul vedetei Pro TV, Andreea Esca, vinde măști medicale la suprapreț. Alexandre Eram a lansat în piață o ofertă de măști medicale la prețul de 1,9 euro pe bucată și 3,5 euro pe bucată, având posibilitatea de a livra 140.000 de măști pe săptămână.

Practic, dacă s-ar cumpăra aceste măști, pentru o cutie de măști obișnuite s-ar putea plăti aproximativ 100 de euro.

”Dați un ban pentru caritabila familie a megastarei Esca! Împreună cu ilustra ei familie, VINDE (sper că și spitalelor, domnu’ Costache) măști la superofertă. Între 1,9 și 3,5 euro pe bucată, în pachete de minim 50, ceva firesc pentru o familie atât de implicată în acțiuni de CARITATE. Haideți, domnu’ Orban, dacă investitorii de la Uzunu (Giurgiu) au primit 12 milioane de euro pentru a importa măști, nu putem să-l sprijinim și pe industriașul autohton Eram?”, scrie Victor Ciutacu.

Vedeta Pro TV şi familia sa nu sunt la prima „hămeseală” profitând de poziţia publică pe care o au. În 2018, mass media punea pe tapet faptul că Andreea Esca îşi face hotel la Cluj. Probabil în asociere cu Mircea Buteanu – firma acestuia a obținut, anul trecut, aprobările pentru această investiție. Investiţia era considerată ca fiind forţată, fiind în centrul istoric al Clujului şi, contrar deciziilor de urbanism anterioare ale municipalităţii, beneficiind de o derogare de la a asigura locuri de parcare pentru oaspeţi – asta în condiţiile traficului infernal din municipiu.

”Practic PNL învaţă de la Emil Boc cum să „cumpere” benevolenţă de la Pro TV. Emil Boc apare deseori, absolut nejustificat, cu tot felul de acţiuni care numai administrative nu sunt, în jurnalele de ştiri ale acestei televiziuni. Practic, la prosteli televizate, Emil Boc este ca şi Gigi Becali la secţiunea „Sport” a acestei televiziuni (de non.ştiri).”

sursa: ziardecluj.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.