In atentia Politiei: Interlop beat, scandal la o terasa din Ploiesti! Ulterior, s-a urcat la volan si a plecat spre alt local

23 mai 2021  |  08:30  |  👁 265 Vizualizari


Sambata seara, in data de 22 mai, la o terasa din Ploiesti, a avut loc un scandal de amploare provocat de un personaj cunoscut ca avand activitati in afara legii.

Un interlop de etnie roma din Ploiesti, aflat in stare de ebrietate, a intrat intr-o altercatie cu mai multi tineri care se aflau la o masa pe terasa respectiva. Barbatul a inceput sa ameninte victimele cu un cutit, sub ochii ingroziti ai celor aflati in local.

Se pare ca interlopul este cunoscut in oras ca avand un comportament agresiv, fiind in centrul mai multor scandaluri provocate la iesirile la terasele si restaurantele din Ploiesti.

Dupa ce a fost evacuat de pe terasa respectiva, interlopul, aflat in stare avansata de ebrietate, s-a urcat la volanul masinii personale si a gonit spre alta locatie.

Din informatiile care ne-au ajuns la redactie, acesta se ocupa cu camata, prostitutie si vanzare de droguri de mare risc.

Asteptam ca Politia Ploiesti sa isi faca datoria in acest caz, pentru a nu se ajunge la evenimente dramatice.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.