În această seară Boney M va susține un concert aniversar la Sala Palatului

Boney M şi Liz Mitchell, care a făcut parte din formula originală a trupei, aniversează 40 de ani de când hit-urile “By the rivers of Babylon” şi “Rasputin” au cucerit lumea şi vor aduce toată istoria lor muzicală, duminică, într-un spectacol full band susţinut pe scena Sălii Palatului.

În deschiderea show-ului va concerta invitatul special al evenimentului – Ottawan, celebru mai ales cu “D.I.S.C.O.”, “Hands Up (Give Me Your Heart)” şi “Crazy music”.

“Când spui Boney M, nu vorbeşti de nostalgie sau doar de anii ’70 ori ’80. Muzica lor se propagă peste generaţii, iar hit-urile lor continuă să fie recunoscute şi cântate de oamenii de toate vârstele, de pe întreg mapamondul. Au vândut mai mult de 150 de milioane de discuri şi s-au bucurat de succes mondial. Mai mult, trupa a făcut istorie. În 1978, Boney M a fost prima trupă din Occident care a concertat în Uniunea Sovietică, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordându-le personal permisiunea. Tot staff-ul trupei a fost transportat cu patru avioane militare la Moscova, unde au avut loc zece concerte. ‘Rivers Of Babylon’ a fost cea mai de succes piesă a trupei. La nivel mondial s-au vândut peste 4 milioane de single-uri. În 1979, când Papa Ioan Paul al II-lea a aterizat cu elicopterul în Irlanda, un milion de oameni au început să cânte piesa ‘Rivers of Babylon’, Farian susţinând că atunci i s-a făcut pielea de găină”, au transmis organizatorii.

Duminică, fanii trupei vor avea ocazia să asculte din nou piese precum “Daddy Cool”,”Rasputin”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday” sau “Brown Girl in the Ring”, într-un show live de două ore.

Related posts

Leave a Comment

twenty − 2 =