Ilan Laufer: ,,Guvernul ar trebui să facă un efort și să oprească zonele antiromânești“

„PSD este acaparat din toate părțile”, a susținut Ilan Laufer în cadrul unui interviu acordat DCNews, fiind prima apariție publică după ce a fost refuzat de Klaus Iohannis la Ministerul Dezvoltării.

„Îndrăznesc să spun lucrul acesta: PSD este acaparat în țară. Este acaparat din toate părțile, inclusiv coaliția PSD-ALDE. Și din această cauză, nu există suficient de mult timp pentru politica externă, pentru felul în care Guvernul își promovează acțiunile din țară în străinătate. Oameni care vin și propagă un mesaj anti-Guvern sau pur și simplu fac rău României. Trebuie să se arunce un ochi asupra acestei zone”, a spus Ilan Laufer, adăugând totodată: „Ești dintr-un partid politic sau altul, ai o viziune sau alta, perfect. Dar discuți în România, aici se rezolvă, aici sunt alegeri. Dar să mergi și să vinzi minciuni despre țară, să faci constant rău României…”.

În opinia acestuia, „Guvernul ar trebui să facă un efort și să oprească zonele antiromânești”.

Întrebat dacă i-a propus acest lucru premierului Viorica Dăncilă, a răspuns astfel: „S-a discutat de mai multe ori. Pentru a face acest lucru, este nevoie de o analiză serioasă, care să se desfășoare într-un mod profesionist. Pentru asta, e nevoie clar de timp”.

sursa: DCnews.ro

Related posts

Leave a Comment

2 × 3 =