Idei inedite de cadouri pentru EL de Valentine’s Day

10 februarie 2021  |  13:50  |  👁 304 Vizualizari


Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită în fiecare an de milioane de oameni de pe întreaga planetă.

Totodată, este recunoscută ca o semnificație culturală, religioasă și comercială de dragoste și dragoste romantică în multe regiuni din întreaga lume, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară.

Așa cum poate știți deja, în această zi, considerară cea mai romantică, partenerii își fac cadouri. Dacă nu ai idei de cadouri pentru iubitul tău, vă prezentăm câteva idei:

Butonii de cămașă

Butonii pentru cămașă sunt o alegere bună. Un accesoriu care evidențiază rafinamentul, gustul și personalitatea celui care îi poartă. Alege perechea potrivită stilului partenerului tău și oferă-i un cadou masculin, care îi va contura imaginea de bărbat elegant, atent la detalii.

Ai multe variante din care să alegi – în funcție de formă, culoare, material din care sunt confecționați, dar și de ocaziile la care este recomandat să fie purtați.

Setul de bărbierit

Atunci mergi pe ceva sigur și oferă-i un set de bărbierit elegant. Un astfel de cadou, realizat manual de către maeștrii artizani, nu numai că este una dintre cele mai bune idei de cadouri de Valentine’s day pentru el, dar va transforma bărbieritul într-un adevărat răsfăț.

Husa pentru tabletă sau laptop

Un accesoriu la care probabil nu se așteaptă este husa pentru laptop. Dacă merge des la întâlniri de afaceri cu o tabletă sau un laptop sau pur și simplu este foarte pasionat de tehnologie, cu siguranță va fi încântat să primească în dar un accesoriu modern, cu un design unicat, care să protejeze gadgetul preferat.

Cravata și batista

În cazul în care iubitul sau soțul tău se îmbracă foarte des la costum, niciodată nu va avea suficiente accesorii care să îi completeze ținutele.

Cravata reprezintă accesoriul de bază al oricărui gentleman. Fie că vorbim despre o ținută business sau una casual, cravata are rolul de a o întregi și de a-i oferi un plus de rafinament. Iar detaliul care va face întotdeauna diferența este batista.

Geanta de voiaj

Vă plac călătoriile? Una dintre pasiunile voastre comune sunt călătoriile? Arată-i că îl apreciezi oferindu-i o geantă de voiaj din piele, cu un design exclusivist.

Cămașa inscripționată cu inițialele lui

Un cadou ce pare banal poate deveni o surpriză de ziua îndrăgostiților dacă îi adaugi ceva. Brodează-i inițialele pe o cămașă business sau casual și își va aminti cu drag momentul când i-ai dăruit-o de fiecare dată când o să o poarte.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.