Hotelierii au lansat deja primele oferte pentru Crăciun și Revelion. Noaptea dintre ani, sărbătorită cu cină specială, muzică live și multă distracţie

27 octombrie 2022  |  06:32  |  👁 151 Vizualizari


Hotelierii se întrec în oferte pentru sărbătorile de iarnă și au scos deja la vânzare sejururi la prețuri speciale. Pe litoral, pachetele turistice includ terapii pentru relaxare. La munte, însă, căutate sunt locurile din apropierea pârtiilor și cele care oferă petreceri. Poiana Brașov este cea mai căutată stațiune montană pentru că oferă unul dintre cele mai mari domenii schiabile din România.

În Poiana Brașov, prețurile pachetelor de cazare sunt pe măsura promisiunilor. Pentru un sejur de 4 nopți, tarifele pleacă de la 1.000 de euro de persoană și trec de 2.000 de euro într-un apartament premium.

La malul mării, atractive sunt pachetele care includ și servicii SPA. În unele locații s-au vândut deja mai mult de jumătate din locuri, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion.

Cele mai ieftine oferte sunt la hotelurile de trei stele din sudul litoralului.

Cei care vor să-și petreacă sărbătorile de iarnă la malul mării trebuie să știe că ofertele sunt limitate deoarece foarte puține hoteluri sunt deschise în extrasezon.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.