HOROSCOP ZILNIC 11 AUGUST 2021. GEMENII IES DINTR-UN IMPAS MAJOR

horoscop
11 august 2021  |  04:08  |  👁 424 Vizualizari


Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt plini de idei creative și curajoase și tot ce trebuie să facă este să le implementeze în proiectele lor, fără a asculta neapărat de cei care încearcă să-i demotiveze. S-ar putea ca nativii să-și dorească în mod deosebit să facă parte dintr-un proiect, iar acum să își ceară drepturile. Horoscopul de azi îi sfătuiește să nu se  grăbească să ia o decizie sentimentală.

Horoscop Taur

Taurii pot lupta până în pânzele albe pentru a-și exprima punctul de vedere în familie, mai ales dacă nativii știu și simt că au dreptate. P de altă parte, s-ar putea simți copleșiți de niște sarcini profesionale și ar putea claca, ar putea exploda nervos și chiar renunța la unele activități sau aspirații avute.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să ia niște decizii în plan personal, să facă o schimbare de direcție, să iasă dintr-un impas, însă pot oscila mult între a lua decizia și a o pune în practică. Horoscopul zilei le cere să fie mai atenți la modul în care comunică pentru c pot deveni prea impunători și s-ar putea să nu accepte punctul de vedere al altora.

Horoscop Rac

Racii ar trebui să aibă grijă la deciziile financiare pentru că s-ar putea să nu vadă prea clar o situație și să cheltuie în exces. Atenție la cheltuieli din banii altora sau în contul unei sume pe care o așteaptă de la alții. Unii nativi luptă pentru a se remarca prin talentele lor și caută aprecierea celor din jur.

Horoscop Leu

Leii au idei mărețe astăzi, au idei de progres, de expansiune, însă și tendința de a se entuziasma prea tare, așa că orice idee le trece prin minte ar trebui analizată cu atenție și văzut dacă are bază reală de desfășurare. Cei care vor să cucerească pe cineva sau să obțină un contract, trebuie să știe că vor reuși doar dacă dau dovadă de înțelepciune și sinceritate.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se luptă din nou cu gândurile lor, doar că de data aceasta mintea le este acaparată de o multitudine de idei, care mai de care mai revoluționare, iar nativii nu vor ști pe care să o aleagă, de aceea nici nu ar trebui să ia deocamdată decizii. Mâine va intra Mercur în zodia lor și totul va începe să se clarifice. Horoscopul zilei le cere să apeleze a meditație și yoga pentru a-și calma mintea și a se putea odihni.

Horoscop Balanță

Balanțele ar putea fi mai radicale astăzi cu persoanele din anturaj, mai ales dacă știu că au dreptate. Posibil să fie o zi cu multe discuții în grupul de prieteni și multe planuri de viitor și ceea ce trebuie nativii să facă este să asculte și ce au ceilalți de zis. Posibil, pe de altă parte, să se bucure de roadele unor proiecte la care au muncit din greu.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte radicali și tranșanți astăzi și cu greu vor reveni asupra unui context care deja s-a încheiat. Este o zi care poate aduce certuri cu superiorii și demisii, însă ar fi de preferat să nu fie luate astfel de decizii, mai ales că este și foarte mult dramatism în exprimare. Atațamentele emoționale sunt foarte puternice și în numele lor se pot porni certuri.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii s-ar putea să aibă probleme cu legea, cu moralitatea și normele, cu anumite principii, convingeri pe care le au și care acum pot fi puse la încercare și trecute printr-un filtru de raționament nou. Cine are dreptate, va fi foarte greu de stabilit. Nu este o zi bună pentru semnat acte și contracte.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă nevoie și de ajutorul, de resursele altora pentru a reuși într-o situație și să le fie destul de greu să obțină. Poate fi vorba de o sumă de bani, de o aprobare. Pe de altă parte, este o zi în care pot pot purta discuții legate de viața sentimentală și intimă și este nevoie de multă înțelepciune și sinceritate pentru ca lucrurile să fie lămurite

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să facă eforturi majore pentru a se concentra pe ceea ce au de făcut. Nativii sunt destul de aroganți în comunicarea cu ceilalți și asta le poate aduce critici și acuze. Pe de altă parte, ideile pe care le au pot fi mult prea entuziaste și se pot izbi de lipsa de bază reală. Horoscopul zilei le cere să nu facă promisiuni mărețe și nici ei să nu creadă ce li se promite sau să nu-și acorde încrederea pre ușor celorlalți.

Horoscop Pești

Peștii pot relua ceva din trecut, fie o decizie, un dialog, o relație, un context profesional sau o promisiune făcută, oricum este un context care poate repune în funcțiune ceva ce la un moment dat a fost abandonat. Pe de altă parte, pot apărea critici din partea colegilor de muncă și ar fi de preferat ca nativii să nu le pună la suflet.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.