Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 21-27 februarie 2022

21 februarie 2022  |  09:25  |  👁 556 Vizualizari


Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 21-27 februarie 2022, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 21-27 februarie 2022, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 februarie 2022

În perioada următoare vei avea parte de suport necondiționat din partea anumitor persoane din viața ta. Acest fapt îți oferă șansa să faci lucrurile exact așa cum îți dorești.

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 februarie 2022

Relațiile interpersonale și valorile pe care ți le definești în raport cu cei din jur sunt în centrul atenției tale. O persoană pe care o cunoști întâmplător poate deveni un pion important în viața ta.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 februarie 2022

Motivația de a face mai mult și mai mult pare să scadă în intensitate. De multe ori, îți pui singură piedici doar pentru că nu ești sigură pe ceea ce reprezinți.

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 februarie 2022

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți.

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 februarie 2022

Totul în jurul tău este relativ. După o perioadă destul de lungă în care ai încercat să disimulezi anumite emoții, în sfârșit te vei lăsa condusă de ceea ce simți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 februarie 2022

Ești o fire strategică, asta este clar, dar atunci când nu deții toate informațiile, lucrurile pot fi extrem de înșelătoare.

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 februarie 2022

Familia devine din nou prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți. Toate noile tabieturi sănătoase pe care ți le impui aduc beneficii evidente în viața ta.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 februarie 2022

Odată cu venirea primăverii, cu precădere începând cu această ultimă săptămână din februarie, reușești să te repoziționezi și să îți creionezi noi obiective personale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 februarie 2022

Propriile nevoi sunt primele care sunt anulate. Pentru tine este mult mai important ca cei din jur să fie mulțumiți și încântați. Din păcate, ajungi să trăiești în umbra fericirii celor din jur.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 februarie 2022

Această săptămână din an este marcată de un fenomen astrologic intens. Tot ceea ce vei resimți își va lăsa amprenta asupra stării tale emoționale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 februarie 2022

De cele mai multe ori, ceea ce se întâmplă în jur nu este despre tine. Impresia că deții controlul este una greșită.

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 februarie 2022

Această săptămână de sfârșit de iarnă va fi ghidată la nivel energetic de planetele Saturn și Marte. Implicațiile financiare ale planurilor tale de viitor sunt de luat mai mult în considerare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.