Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie: Balanțele stau bine la capitolul bani

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 februarie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 11 – 17 februarie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Balanță nu au probleme în sectorul financiar.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Ideal este să profitați de evenimentele unde puteți socializa. Planificați călătoriile pentru perioada următoare care să vă ofere șansa de deconectare de la sursele de stres cotidian. Cuvântul cheie este adaptare, pentru face perioada mai ușoară și să treceți mai rapid peste micile provocări. Nu vă faceți griji legate de domeniul financiar, veți avea cât aveți nevoie să faceți acele lucruri noi sau să plecați către destinația aleasă. Luați în calcul unele deplasări neașteptate dacă refuzați să planificați voi personal următoarea perioadă.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 februarie 2018

Nu prea vă simțiți în largul vostru. Aveți sarcini pentru care sunteți responsabili, dar ele nu vă ridică dificultăți. Trebuie să vă relaxați și să aveți răbdare. Lucrurile se vor așeza de la sine. La locul de muncă e important să faceți uz de toate abilitățile de leader pe care le dețineți, dar în același timp să nu uitați că și colegii sau subalternii au o viață personală și un ritm propriu de a-și desfășura activitatea. Axați-vă pe rezultatele vizibile și nu deveniți cicălitor față de micile abateri de la regulile generale.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă este dificil să comunicați clar, riscați să fiți greșit interpretat dacă alegeți să rămâneți încrâncenat și să nu priviți în ansamblu. Veți simți compensarea pentru acest tumult dinspre sectorul financiar care acum vă poate aduce oportunități noi pentru investiții viitoare sau chiar mici sume de bani în prezent. Intimitatea împărtășită cu partenerul sau cu cei dragi va fi de asemenea un avantaj. E posibil ca o prietenie să evolueze, iar relația să își schimbe complet natura și veți fi cu atât mai mulțumit cu cât vă dați voie să vă bucurați de mici momente cotidiene.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 februariee 2019

Lucrurile vor fi mai simple și aveți capacitatea să vă ocupați de sarcinile rămase în urmă. Rămâne parțial senzația că evenimentele se desfășoară cu mici blocaje, dar pe măsură ce săptămâna avansează, cerul se înseninează. Veștile bune vin dinspre sectorul social. Sunt oportunități să întâlniți persoane noi, să ieșiți în oraș și să vă simțiți bine. Schimbările sunt acum la ordinea zilei.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Asta poate fi privit ca o perioadă de provocări, întrucât încă sunteți sub influența evenimentelor anterioare și aveți senzația că nu v-ați adaptat complet la noile tipare cotidiene, că încă mai aveți nevoie de timp să vă puneți viața în ordine. Totuși e bine să acceptați unele ajustări. Așteptați-vă la neașteptat și veți rămâne surprinși plăcut. Trebuie să vă preocupați și de aspectele relaționale și financiare. Conversațiile referitoare la trecut, la atitudini, sentimente sau gesturi care au rămas fără explicații revin acum în atenția voastră și e necesar să închideți cercul. Financiar, fluxul de numerar este la fel de fluctuant, iar asta vine ca o grijă suplimentară.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 februarie 2019

Vă simțiți cam puși la colț sau blocați. Nu e momentul să forțați, să vă încăpățânați pentru că lucrurile se vor precipita spre conflicte. Aveți răbdare și nu luați decizii sub presiune exterioară. Exprimați-vă diplomat părerea despre cum ar trebui să se desfășoare activitatea și care ar trebui să fie pașii de urmat pentru ca treburile cotidiene să se desfășoare într-o manieră fluentă și coerentă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Rămâneți concentrat pe sarcinile care se rezolvă rapid, care se desfășoară conform graficului. Dacă alegeți să priviți optimist realitatea, cei din jur se vor alinia la pozitivismul vostru, iar colegii sau șefii vă vor privi cu respect. Se creează contextul să discutați cu persoanele cu autoritate despre problemele întâmpinate. De obicei sunteți destul de sociabil, dar dacă mențineți conversațiile la un nivel de societate, mai superficial, e cazul să mergeți puțin mai în profunzime și să exprimați ce gândiți și simțiți fără să vă puneți problema că deranjați.

 

Citeste continuarea pe: https://www.click.ro/utile/astrologie/horoscop-saptamanal-11-17-februarie-balantele-stau-bine-la-capitolul-bani

Related posts

Leave a Comment

1 × 5 =