HOROSCOP. Acestea sunt cele mai „nebune” zodii. Nu te pune cu ele!

7 iulie 2020  |  07:03  |  👁 1450 Vizualizari


Fiecare zodie are o doză de nebunie, dar unele excelează la acest capitol! Iată care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul şi de ce:

Scorpion

Nativul Scorpion are mereu la îndemână un ac plin de venin, pe care nu ezită să îl folosească. Este imprevizibil, cu un orgoliu foarte mare şi nu uită şi nu iartă uşor. Dacă ai supărat un Scorpion e bine să-ţi păzeşti spatele! Scorpionul este capabil de cele mai malefice planuri de răzbunare, pe care, în funcţie de nivelul de nebunie, le va pune în aplicare.

 

Rac

Nativul Rac se poate transforma uşor într-un obsedat. Această predispoziţie spre obsesie vine dintr-o nevoie foarte mare de afecţiune a acestui nativ. Într-o relaţie de cuplu, Racul caută un partener puternic, pe care să se poată baza, de aceea poate deveni dependent. Dacă este părăsit, Racul se va transforma în cel mai crunt duşman şi va găsi cele mai perfide metode de răzbunare.

 

Berbec

Nativul Berbec îşi doreşte să conducă lumea. Este adevărat că poate să fie un lider bun, dacă îşi va păstra o conduită morală. Dacă însă se va centra mult pe sine, Berbecul va deveni un fin manipulator, un stăpân de sclavi, un dictator fără milă.

 

Leu

Nativul Leu este prin definiţie un excentric, un hedonist, un mare iubitor de plăceri. Leul are un singur ţel: să se simtă bine! Un Leu răsfăţat fără măsură în copilărie poate deveni un adult iresponsabil şi fără limite. Din acest motiv poate cauza multă suferinţă celor din jur.

Vărsător

Nativul Vărsător are o nebunie nativă pe care cu greu o poate ţine sub control. Iubeşte aventura, noul, experienţele diverse, aşa că va porni în căutarea lor. Vărsătorul nu cunoaşte frica şi se poate aventura în cele mai periculoase situaţii de viaţă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.