Horoscop 8 octombrie 2021

8 octombrie 2021  |  05:09  |  👁 73 Vizualizari


Berbec

Relația cu partenerul de viață intră pe făgașul normal. Se anunță o zi numai bună pentru a discuta deschis cu jumătatea ta.

Taur

Dorințele și planurile sunt în continuare pe lista ta pentru perioada următoare, dar trebuie să ai grijă cum te pui în practică.

Gemeni

Din păcate, susținerea colegilor de la locul de muncă dispare și trebuie să te descurci singur. Rezolvă toate sarcinile, nu le amâna.

Rac

Nu te mai târgui pentru sentimentele pe care le ai pentru cineva din cercul de prieteni. E cazul să-ți îndrepți atenția spre altcineva.

Leu

Fuga nu te ajută deloc. E momentul să-ți asumi răspunderea pentru tot și să te maturizezi puțin. Ai copilărit destul.

Fecioară

Cuvintele sunt arme cu două tăișuri, ai mare grijă cum le folosești. Ai putea răni o persoană dragă și să nu mai poți face nimic.

Balanță

Astrele anunță că este o zi numai bună pentru a investi. Ai ceva bani puși deoparte cu care poți achiziționa o casă sau o mașină.

Scorpion

Cam bați pasul pe loc. E timpul să te gândești serios ce vrei să faci mai departe, să faci câteva alegeri importante pentru viața ta.

Săgetător

Dureri de cap din cauza relațiilor cu oamenii din jur, în special cu familia. Oricum ar fi, nu-ți pierde răbdarea.

Capricorn

Totul e sub control cu viața ta personală. Timpul se scurge în favoarea ta și te bucuri de experiențe inedite și importante.

Vărsător

Aprofundarea și cursurile te ajută să evoluezi legat de partea profesională. Fă toate acele lucruri care îți bucură sufletul.

Pești

Nu-ți dorești pe nimeni alături. Tot ce vrei să faci este să fii singur, să nu fii deranjat de nimeni. Simți nevoia de libertate din plin.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

echipa-psd-prahova-parlamentare