Horoscop 8 martie 2021

7 martie 2021  |  21:21  |  👁 107 Vizualizari


Berbec

Ai anumite lucruri de discutat cu câțiva oameni importanți pentru tine. Azi e o zi prielnică pentru a-ți deschide sufletul și poate chiar să-ți dai mai multe șanse să simți pur și simplu unele lucruri. Ai avut foarte multe frici care te-au acaparat în ultima perioadă.

Taur

Ai foarte mult timp pentru a-ți lăsa vocea să se audă și să ai din nou în contact mai multă lume. Nu te lăsa descurajat de la prima încercare pentru că oamenii trebuie cuceriți în special cu farmecul tău.

Gemeni

E momentul să mergi mai departe chiar dacă ai de-a face cu oameni și lucruri noi. Prietenii și cunoștințele te pot susține în această perioadă mai mult decât te poți aștepta.

Rac

Apar unele situații la prima vedere care par să-ți creeze probleme sau să aducă întârzieri. Încearcă să vezi lucrurile în perspectivă și să-ți găsești soluții practice.

Leu

Începe săptămâna cu forțe proaspete, iar asta te bucură și îți aduce un nou tonus. Dă-i timpului timp pentru ca cele bune să se adune, iar cele rele să se spele.

Fecioară – Meriți să fii iubit și respectat, dar mai ales meriți să îți permiți să simți asta fără nicio frică. Totul urmează să vină cu mult mai ușor atunci când sentimentele tale sunt împărtășite.

Balanță

Nu lăsa lucrurile să evolueze prea rapid pentru că ai nevoie să îți oferi timp de adaptare. Încearcă să faci în primul rând lucruri care să-ți placă pentru a intra în ritm.

Scorpion

Nu ți-ar strica dacă ai încerca să crezi în minuni. Deși ți se întâmplă rar, există lucruri bune care vin de la sine și pentru care nu trebuie să te lupți atât. Stropul acela de credință poate să mute munții din loc. Crede și nu cerceta!

Săgetător

Liniștea de acasă îți aduce o stare impresionant de bună, mai cu seamă dacă în ultimul timp te-ai consumat pentru diverse. Azi e un moment prielnic pentru o faptă bună și pentru a ajuta pe cineva.

Capricorn

Azi poate fi un început de săptămână impresionant, mai ales că în ultima perioadă ai știut prea bine ce înseamnă furtuna. Nu trebuie să uiți niciodată cât ești de puternic.

Vărsător

Fă lucrurile așa cum te aranjează pe ține mai bine și cum îți dau o energie pozitivă. Nu îți face griji că ai putea să pierzi sau sau strici ceva.

Pești

Familia de bază este cea în care ne naștem, iar familia pe care noi ne-o facem și prietenii constituie cea spirituală și este cea care ne ajută sufletul în această viață. Apreciază tot ce ai obținut până acum și lasă restul lucrurilor în mâna universului, că el știe cum să le aranjeze mai bine.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.