Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste

Horoscop 8 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a rezolvărilor. Vibraţia zilei este 8 şi o să ne păzim banii de noi înşine, să facem o economie.

(CAPRICORN)
Poate prindeţi un moment de slăbiciune al şefului şi-i cereţi o mărire de salariu, nişte bonuri valorice, o recompensă. Se încearcă cooptarea voastră în diverse proiecte, dar voi o să fiţi selectivi c-o să aveţi nevoie de o platformă serioasă şi de nişte parteneri de afaceri cu prestanţă.

(VĂRSĂTOR)
Se poate să fie zi de intrat bani în cont şi o să daţi iama prin magazine să refaceţi proviziile din cămară şi ce vă mai trebuie. Apar noutăţi, poate vine cineva cu un cadou, cu o invitaţie la sfârşit de săptămână într-o staţiune recreativă şi o să fie incitant.

(PEŞTI)
O să primiţi ok-ul să daţi drumul unui proiect care să v-aducă bani şi vizibilitate, în foarte scurt timp. O să atrageţi mai multă lume în jurul vostru şi poate vă combinaţi şi la treabă şi la distracţie, să aveţi mai mult spor şi satisfacţii.

(BERBEC)
Poate se iveşte ocazia să faceţi nişte achiziţii ieftine pentru casă şi o să merite să intraţi în banii de economii, sau luaţi în rate. Se poate să vi se dea ceva nou de făcut şi să fie mai greu, decât de obicei şi să se-ntinda pe o perioadă lungă de timp, dar o să vă descurcaţi fără probleme.

(TAUR)
Sunteţi aşteptaţi în altă parte a ţării sau a lumii şi o să vă gândiţi cum să vă-mpărțiți să vă şi duceţi, să ajungeţi şi înapoi. Vin de undeva nişte bani, se poate şi de pe urma unui partaj, sau vreo succesiune care vă dă dreptul să primiţi o parte dintr-o moştenire, după un proces care-a durat mult.

(GEMENI)
O problemă de sănătate se poate rezolva dacă vă faceţi o programare, un set de analize. O s-aveţi de reglat nişte probleme cu bancă şi să fiţi cu ratele la zi, să n-aveţi restanțe şi să nu trebuiască să cereţi un salariu, două în avans.

(RAC)
O să treceţi cu bine de un interviu c-aveţi undă verde în perioada asta şi o să bateţi concurenţa. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă caută un job, sau o casă pe care s-o cumpăraţi, ori să vă mutaţi cu chirie – c-aveţi gânduri mari – să vă căsătoriţi poate.

(LEU)
V-au rămas nişte lucruri de remediat la serviciu, poate e şi o problemă medicală care vă sâcâie şi o să le daţi de capăt. E cineva care vrea să formaţi un cuplu şi dacă n-aveţi niciun angajament o să fiţi şi voi interesaţi de această persoană şi-o să puneţi mult suflet în relaţie.

(FECIOARĂ)
E o persoană insistentă care vrea să vă recucerească sau să vă convingă acum printr-un gest, un discurs că e tot ce vă lipseşte. Se poate să luaţi o decizie referitoare la şcoală, grădiniţa copiilor, poate-i trimiteţi pe copii să practice un sport şi trebuie să vă descurcaţi cu timpul şi cu banii.

(BALANŢA)
O să vă înţelegeţi mult mai bine cu rudele apropiate, poate o să vă vedeţi mai des, ieşiţi în timpul liber, sâmbătă duminică. Poate mai aruncaţi din lucrurile care va ocupa locul de pomană acasă şi luaţi altele noi, dacă aveţi bani, dacă nu măcar câştigaţi spaţiu, faceţi loc să vă mişcaţi.

(SCORPION)
Cineva care n-a apucat să vă facă o vizită de sărbători vine cu un cadou, care chiar dacă e întârziat e binevenit. Vă pregătiţi de un examen, poate-ncepeți sesiunea, sau faceţi o specializare care v-ar ridica nivelul salarial, v-ar acorda o altă funcţie, va fi o ascensiune socială. 

(SĂGETĂTOR)
Poate reglaţi conturile la bancă, lichidaţi un credit, alegeţi o altă variantă care să v-ajute să mai şi respiraţi financiar vorbind. O să aflaţi cine vă iubeşte, cine vă doreşte, cine vă ia pe sus că are mai mult curaj decât ceilalţi şi dintre foşti cine vă vrea înapoi.

sursa: stirileprotv.ro

Related posts

Leave a Comment

13 + thirteen =