Horoscop 7 martie 2022

7 martie 2022  |  06:01  |  👁 538 Vizualizari


Berbec

Apar oportunități de suplimentare a veniturilor și încasați o sumă frumoasă de bani. Evitați totuși cheltuielile.

Taur

Aveți posibilitatea de a repara unele relații. Fiți atenți la cei din jurul vostru, pentru că nu toți vă sunt prieteni. Primiți vești și sunteți obligați să luați o decizie.

Gemeni

O zi bună atât acasă cât și la locul de muncă. Sunteți preocupați de organizarea unui eveniment important. Poate este vorba despre o nuntă sau un botez.

Rac

Aveți destule idei și este momentul să vă implicați într-un nou proiect. Ajungeți la o înțelegere cu o persoană care vă poate ajuta.

Leu

Primiți o ofertă pentru un nou loc de muncă și ar trebui să profitați. Este un moment bun să faceți o schimbare în viața voastră.

Fecioară 

Profitați de orice ocazie de socializare. Este posibil să întâlniți persoane interesante și să descoperiți că aveți multe lucruri în comun. Poate vă găsiți și un partener care să vă susțină în cazul în care doriți să începeți un proiect nou.

Balanță

S-ar putea să aveți unele discuții mai aprinse cu persoanele apropiate sau colegii de muncă. Nu reușiți să ajungeți la o concluzie care să mulțumească pe toată lumea. Fiți mai diplomați.

Scorpion

Tensiuni în relația de cuplu. Vreți să schimbați unele lucruri, dar partenerul nu este deloc încântat de ideile voastre. Atenție la sănătate. Ar putea să apară mici probleme.

Săgetător 

Atenție la cum vă administrați banii. Nu cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie. Un prieten s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul vostru.

Capricorn 

Nu aveți o zi foarte bună și este posibil să intrați în conflict cu cei din jur. Nu interveniți în discuții care nu vă privesc.

Vărsător

O zi în care vreți să faceți unele schimbări. Poate este vorba despre o nouă locuință sau un alt loc de muncă. Gândiți-vă bine înainte de a lua o decizie.

Pești

Apare posibilitatea de a începe o afacere și sunteți sfătuiți să aveți mai multă încredere în forțele proprii. Dacă nu știți ce să faceți cereți ajutorul unei persoane apropiate.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.