Horoscop 7 iulie 2021

7 iulie 2021  |  05:01  |  👁 321 Vizualizari


Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbec sunt motivați să realizeze ceea ce își propun. Lasă Universul să-ți amintească de aceste lucruri care vin natural din tine. Pe măsură ce luna formează o legătură puternică cu Marte și Mercur, ai parte de sprijin și multă susținere. Cel mai bine este să pui în practică activități care implică multă creativitate și comunicare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vezi ce resurse ai disponibile astăzi ca să ții spre ce proiecte te îndrepți. Trebuie să faci schimbări în ceea ce privește resursele financiare. Azi te macină aceste gânduri mai mult ca oricând. Legătura dintre Mercur și Marte face din ziua de 7 iulie 2021 ziua ideală pentru a face față activităților de acasă. Concentrarea ta trebuie să se îndrepte mai mult pe comunicare. Doar cu calm și răbdare poți face față oricărei situații. Caracteristicile tale sunt empatia și rafinamentul.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 7 iulie 2021 spune că azi trebuie să confrunți cu orice preț sentimentele neexprimate din trecut. Trebuie să te concentrezi pe nevoile tale și pe dorințele pe care le ai. Azi poți realiza multe lucruri dacă îți propui și nu lași pe nimeni să te deturneze de la treburile tale. Luna formează o legătură armonioasă cu Marte și cu planeta ta conducătoare, Mercur. Dacă ai un talet nativ, azi este momentu potrivit să te afirmi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Azi nu ai niciun chef să socializezi. Mai bine le spui celor din jur acest lucru decât să ajungi într-o situație care te obligă să fii atentă cu cei din jur. Poate e mai bine să stai puțin deoparte și să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat. Mișcările lunii te vor ajuta să-ți crești încrederea în sine. Marte și Mercur te vor ajuta și ele să-ți folosești creativitatea așa cum trebuie. Cel mai bine este să faci azi activități care te ajută să te reconectezi cu propria ta persoană.

Leu: 23 iulie – 22 august

Peisajul cosmic de miercuri facilitează eliminarea unor lucruri de pe lista de sarcini. Luna plutește prin Gemeni, ceea ce te va ajuta să te îndrepți spre obiectivele tale actuale. Întâlnirea Lunii cu Marte și Mercur tranformă ziua de 7 iulie într-o zi perfectă pentru a face activități de grup, pentru a te reconecta cu prietenii sau pentru a te îndrepta către aspirațiile tale.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Azi, toată energia ta trebuie să se focuseze în zona carierei. Luna plutește prin Gemeni și te va ajuta toată ziua să te ocupi de mai multe lucruri simultan. Poți trece în revistă și care sunt obiectivele tale pe termen scurt și lung și să vezi cum le poți obține mai repede. Conexiunea stimulantă a Lunii cu Marte energic și planeta conducătoare, Mercur, te va ajuta să-ți revendici spațiul la locul de muncă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Fpatul că ți-ai pus gândurile în ordine te va ajuta să vezi mult mai simplu lucrurile care îți dădeau bătăi de cap. Ai poftă de aventură, vacanță și activități în aer liber. Este o zi ideală pentru a dedica energie activităților educaționale sau pentru a evada din rutină. Vei avea parte și de ieșiri cu prietenii. Discuțiile cu ei vor da curs unor activități comune, cu obiective ce vă pot mulțumi pe toți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă ești implicată într-o relație care are nevoie de o reîmprospătare, astăzi este ziua cea mai bună. Ferește-te de orice greșeli de comunicare care te pot împiedica să pui în aplicare cele mai bune decizii. Marte stăpânește zodia ta, așa că profită de comunicare ca să rezolvi situații ce ți-au făcut mai mult rău decât bine în ultimul timp.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Aruncă o privire asupra relațiilor din jur tău. Sunt mulți oameni care au de învățat de la tine. Logica și starea optimistă sunt mereu un boost de energie pentru cei din jur. Prezența lunii te va încuraja să te bucuri mai mult de activitățile în natură. Consumă-ți energia doar pe activitățile care îți fac plăcere.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 7 iulie 2021 spune că azi ești într-o formă de invidiat și vei da dovadă de productivitate. Trebuie să acorzi mai multă atenție rutinei de zi cu zi, dar și stilului tău de viață. Ai nevoie de un flux de lucru organizat și de reiterarea obiectivelor pentru a avea pornirea necesară.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Azi a venit timpul să te bucuri de timpul liber după care ai tânjit atât de mult. Nu este cea mai bună zi pentru a face activități care implică mult efort. Încearcă să-i distrezi pe cei din jur cu glumele tale, vor aprecia aceste momente și îți vor mulțumi pentru acele momente. Acceptă ajutor și ofertele de colaborare care vin spre tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 7 iulie 2021 spune că trebuie să le acorzi mai multă importanță celor din familie. Ei sunt singurii care îți vor fi mereu alături. Chiar dacă în anumite momente cele mai apropiate rude sunt și cele mai sfătoase, culege de la ele doar informațiile de care ai nevoie. Mergi acasă și trece în liniște pe o listă sarcinile pe care le ai de îndeplinit și planul pe care vrei să-l pui în aplicare pentru fiecare în parte.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.