Horoscop 7 august 2021

6 august 2021  |  09:22  |  👁 375 Vizualizari


Berbec
BERBECII sunt axaţi pe ordine, curăţenie şi disciplină. În casă şi în viaţă. Planificaţi-vă agenda pentru că altfel totul va fi haotic săptămâna viitoare.
Taur
Dragostea este tema pentru acasă a TAURILOR. Simţiţi nevoia să vă exprimaţi sentimentele, iar creativitatea nu vă va lipsi, perfectă ca să pregătiţi o surpriză.
Gemeni
Nativii GEMENI primesc veşti. În special pentru că sunteţi curioşi şi puneţi multe întrebări, dar mare grijă să nu exageraţi cu dorinţa de afla tot.
Rac
RACII îşi fac planuri mari privind nişte cumpărături importante. Înainte să cheltuiţi prea mulţi bani, faceţi o listă cu plusuri şi minusuri.
Leu
LEII petrec timp de calitate alături de cei dragi, momentul perfect să îşi dea refresh emoţional şi să scape inclusiv de stresul provocat de job sau de colegi.
Fecioară
Bugetul FECIOARELOR va suferi modificări. Depinde doar de voi în ce sens, dar dacă vreţi să economisiţi, mare grijă – tindeţi să fiţi prea zgârciţi.
Balanță
Curiozitatea îi poate ajuta sau încurca pe nativii BALANŢĂ. Fiţi atenţi cum vă folosiţi de informaţiile pe care le descoperiţi azi şi să nu dezvăluiţi ceva ce ar trebui să păstraţi doar pentru voi.
Scorpion
SCORPIONII au chef de vorbă. Veţi petrece ore în şir la telefon, pe internet sau la întâlniri. Simţiţi nevoia să fiţi înconjuraţi de un grup, aşa că activităţile în echipă sunt perfecte.
Săgetător
SĂGETĂTORII îşi planfiică următoarele mişcări în carieră. Astăzi puteţi pune la punct strategii, chiar şi împreună cu cineva de încredere.
Capricorn
Nativii CAPRICORN discută chestiuni personale cu prietenii. Mare grijă ce confesiuni faceţi, pentru că mai târziu pot fi în defavoarea voastră şi să ieşiţi în pierdere.
Vărsător
VĂRSĂTORII simt nevoia să petreacă timp de unii singuri. Dacă aveţi planuri mari pentru săptămâna viitoare, este o zi perfectă să vă încărcaţi bateriile cu activităţi care vă relaxează.
Pești
Iar PEŞTII trebuie să dea dovadă de răbdare şi de prudenţă cu rudele în etate. Dacă vi se reproşează ceva, ar fi indicat să îi evitaţi pe cei care o fac, pentru că altfel veţi porni un conflict.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.