Horoscop 30 ianuarie. Zodia care bate la cap pe toată lumea!

horoscop
30 ianuarie 2021  |  07:16  |  👁 320 Vizualizari


BERBEC   Ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele. Poate fi vorba, poate, de un proiect ambiţios de weekend. Tu alegi, stelele doar arată! Concentrează-te, zâmbeşte cu calm şi vezi-ţi de ale tale! Sâmbătă informaţiile contradictorii creează dileme. Lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi pot arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Sigur, dacă nu iei în consideraţie mofturile capricioase ale… unor persoane, ştii tu care! 


TAUR  Primeşti nişte veşti contradictorii, mai aşteptă până se limpezesc apele. Da, dar astăzi poţi să ai şi o veste bună pe care o aşteptai şi o seară relaxantă şi plăcută, poate la un spectacol vechi și bun, o reluare pe online. Sâmbăta aceasta te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi. Cu rudele, de exemplu. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, bârfelor, mai ales dacă se referă la prieteni.

GEMENI  Astăzi trebuie să fii punctual şi politicos, se pare că faci, sau primeşti vizite. În familie. Un weekend pe fugă, cu drumuri şi cumpărături, în care ajungi peste tot în ultima clipă. Dar… ajungi! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Din nou, ai de ales între mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi in amănunte, în analize şi reacţionezi superficial.

RAC   Din nou, probleme sentimentale? Cine nu are! Stelele spun, în acest weekend, că este bine să asculţi sfatul unei persoane cu experienţă. Chiar dacă nu eşti foarte încântat, măcar ascultă! O veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar. Poate la un film pe Netflix, seara, apoi se poate să ai de luat o decizie.

LEU  În acest weekend e momentul să iei atitudine, să-ţi aperi interesele şi ideile. Să-ţi delimitezi teritoriul, să prevalezi, după obiceiul puternicelor feline. Haide, haide, eşti Leu, nu cine știe ce mâță leșinată! Sâmbătă poți  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap.  Probabil că trebuie să faci ceva cumpărături. Nimic foarte important nu pare  că se întâmplă în această perioadă, dar păzeşte-ţi teritoriul!

FECIOARA  Fie că eşti pe drum de weekend, fie acasă, sâmbătă dai prea multă atenţie amănuntelor, detaliilor, după năravul zodiei. Trebuie să te concentrezi mai mult pe esenţial, nu-ţi mai face griji! Sâmbătă ai ocazia să-ţi îndeplineşti o dorinţă mai veche. Dorinţele tale sunt la fel de legitime ca şi ale celor din jur, ale prietenilor şi familiei. Eşti puţin mai încăpăţânat decât de obicei, dar asta poate fi şi o dovadă de personalitate.  

BALANŢA   La cumpărături, sau la masaj, acasă! Sunt doua locuri unde poţi să te simţi bine şi să-ţi reîncarci bateriile cam uzate. Weekendul acesta este un prilej de recuperare. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi epuizezi forţele. Stai acasă sau învârteşte-te prin apropiere. Câteva ore, nu multe, sunt dedicate micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, peştera, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti. Puţină curăţenie şi puţină ordine… atât, restul, odihnă şi relaxare!

SCORPION  Ai multă energie, sâmbătă şi în tot weekendul, de fapt. Sâmbătă, probabil, una sau câteva surprize plăcute. Sufletul tău bun te împinge spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor, rudelor, a celor la care ții. Norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara să faci prea mult efort. Dar, atenţie la ce-ti doreşti!

SĂGETĂTOR   Conjunctură favorabilă. O zi de sâmbătă liniştită, poate întreg weekendul, pentru majoritatea nativilor. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, fără să renunţi la odihnă! Sâmbătă, armonia si echilibrul Cosmosului te ajuta sa-ți înțelegi mai exact propria personalitate, limitele, calitaţile şi drumul pe care sa-l urmezi. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul astăzi, te întrebi degeaba ce să faci! 

CAPRICORN  Sâmbătă eşti prea expansiv, prea vorbăreţ, contrar obiceiului. Nu mai bate pe toată lumea la cap, nu o să obţii nimic în acest weekend. Concentrează-te şi vorbeşte mai puţin, fii mai precis! Sâmbătă nu te împărţi în mai multe direcţii odată. Stabileşte o ordine de priorităţi şi respect-o, ideile tale sunt constructive şi chiar au un sâmbure de entuziasm şi optimism. 

VĂRSĂTOR  În acest weekend ai probleme financiare şi personale. Ia-le pe rând! Sâmbătă, termină ce ai început şi ia în serios sfaturile familiei, prietenilor. Se pare că îţi vor doar binele! Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. În plus eşti și foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

PEŞTI  Cu toate că sâmbătă pari absent şi îngrijorat, nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. Nimic foarte rău în acest weekend! Stelele te favorizează în achizitionarea unor obiecte de îmbrăcaminte de sezon rece pe care o să le porţi cu placere, pentru că îţi stau bine. Neapărat să fie din lână de calitate, evită porcăriile din plastic.

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.