Horoscop 30 August 2021

30 august 2021  |  05:10  |  👁 334 Vizualizari


Berbec

O discuție cu superiorii te dezamăgește, asta pentru că sunt șanse mari să ți se taie din salariu. Din păcate, lucrurile nu sunt pe roze deloc în carieră.

Taur

Ai șansa să clarifici aspecte care țin de latura amoroasă, să vezi dacă mai există sentimente între tine și actualul partener de viață.

Gemeni

Munca te epuizează la început de săptămână, dar ajutorul venit din partea colegilor va fi ca o adevărată gură de aer pentru tine.

Rac

Se anunță conflicte și neînțelegeri pentru că nu vrei să lași de la tine. Vrei ca totul să iasă exact așa cum ți-ai dorit, nu cauți compromisuri.

Leu

Lucrurile nu merg așa cum ai visat legat de anumite proiecte și e cazul să renunți la unele din ele. Poate te gândești la cu totul altceva.

Fecioară

Sunt câteva chestiuni care te deranjează și care te împiedică să gândești liber, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii nervos și irascibil.

Balanță

E posibil să primești reproșuri din partea celor dragi. Stai prea mult la serviciu și prea puțin acasă. E momentul să faci o schimbare radicală.

Scorpion

Profită de forma fizică de invidiat în care te afli ca să faci toate lucrurile pe care le-ai amânat. E cazul să te axezi mai mult pe pasiuni.

Săgetător

Ai ceva proiecte grele de dus la bun sfârșit, dar nu trebuie să te sperie asta. Vei beneficia din plin de sfaturile celor din jur.

Capricorn

Simți că nu faci destule pentru visul tău. Ești ușor descurajat și s-ar putea să-ți plângi de milă în fața cui nu trebuie. Ai grijă ce spui.

Vărsător

E timpul să închei un capitol din viață ca să poți începe altul cu liniște și pace în suflet. Uită trecutul și privește drept înainte.

Pești

Discuție sinceră cu persoana iubită. Este o zi numai bună pentru a vorbi despre tot ce te macină sau nu îți dă pace în relație.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.