Horoscop 29 noiembrie 2021

28 noiembrie 2021  |  19:05  |  👁 502 Vizualizari


Berbec

Berbecii vor susține o mică bătălie, dar pentru care sunt pregătiți. Nu vă îngrijorați prea tare, deoarece veți câștiga fără probleme.

Taur

Nativii au ocazia să înceapă o viață nouă, apare o revigorare totală pe toate planurile, sentimentală, financiară și fizică. Profitați de aceste zile și vă puteți clădi un viitor solid.

Gemeni

Gemenii încă nu au trecut de pojghița de gheață subțire pe care se află. Fiți foarte prudenți la tot ceea ce se face în jurul vostru. Posibil să nu fi discutat problemele la momentul potrivit.

Rac

Racul are o săptămână în care poate găsi rezolvarea tuturor problemelor, însă doar în cadrul unui consiliu de familie.

Leu

Leii au parte de fertilitate și belșug în această săptămână. Dorințele voastre se vor împlini în această perioadă.

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de vizita lui Vunjo. Astfel, această zodie va câștiga pe toate planurile în următoarea săptămână.

Balanță

Cineva se va gândi la voi și vă va trimite un cadou, deoarece nu v-a urat cele bune de ziua de naștere și vrea să se revanșeze.

Scorpion

Scorpionul încă nu a înțeles că mai are nevoie de răbdare. Toate lucrurile bune vin asupra celui care așteaptă. Nu veți rezolva nimic dacă forțați mâna norocului. Avertizarea nu este una dojenitoare, însă este bine să țineți cont de ea.

Săgetător

Va trebui să vă pregătiți bagajele, deoarece astrele vă anunță o călătorie. Veți ieși din habitatul vostru pentru o perioadă variabilă de timp.

Capricorn

Capricornul are parte de protecție divină, astfel că urmează o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere.

Vărsător

Foarte curând veți afla un adevăr important care v-ar putea schimba viața complet. Fiți atenți la lucrurile pe care vor să vi le transmită persoanele dragi.

Pești

Nativii din această zodie au parte din nou de vești bune. Runele vă transmit că puteți primi chiar o sumă de bani importantă, dacă nu un cadou.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.