Horoscop 26 februarie 2021

25 februarie 2021  |  20:11  |  👁 144 Vizualizari


Berbec
Intuiția te ajută enorm în carieră. Deciziile luate te propulsează mai departe, însă nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Nu te păcăli singur.
Taur
Alegeri inspirate legat de bani. Știi foarte bine ce trebuie să faci mai departe pentru a nu duce lipsă de finanțe. Strânge mai mult cureaua.
Gemeni
Discuți tot mai mult despre o posibilă vacanță. Vrei să faci ceva special în weekend, undeva, departe de casă. Mergi la aer curat și relaxează-te.
Rac
Ai de luat o decizie radicală legat de anumite idei cheie adunate în agendă. Pune-ți în plan tot ce vrei să faci și luptă pentru idealurile tale.
Leu
O activitate nouă te scoate din zona de confort și să te determină să vezi partea plină a paharului. Axează-te mai mult pe relaxare și distracție.
Fecioară
Ești tot mai preocupat de renovarea locuinței sau de achiziționarea unei case noi. Discută deschis despre ce vrei să faci în continuare.
Balanță
Posibile investiții sau afaceri. Ai câteva drumuri de făcut pentru semnarea unor acte. Înarmează-te cu răbdare, trebuie să stai pe la câteva cozi.
Scorpion
Axează-te pe subiectele principale ale zilei. Nu te arunca cu capul înainte să faci prea multe. Fii rezonabil, nu ai energia necesară.
Săgetător
O relație nu mai funcționează de mult și este cazul să pui punct. Încheie înțelept și sincer legătura pe care o ai în clipa de față.
Capricorn
Totul decurge perfect normal în viața ta, atât pe plan sentimental, cât și în viața profesională. Plutești pe un norișor roz și o bucurie mare te năpădește.
Vărsător
Înscrierea la niște cursuri sau o eventuală vacanță îți pot aduce o satisfacție interioară foarte bună. Orice ai alege este spre binele tău.
Pești
Ai parte de toată susținerea în carieră. E o persoană care este alături de tine indiferent de alegeri, dar nu uita să-i întorci favoarea
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.