Horoscop 25 aprilie 2021

25 aprilie 2021  |  04:16  |  👁 137 Vizualizari


Berbec

Hotărâri sincere de luat în plan sentimental. E momentul să abordezi complet diferit situația cu partenerul de viață. Nu trebuie să fie neapărat vorba de o separare.

Taur

Aspect favorabil din punct de vedere financiar. Sunt șanse foarte mari să primești o sumă de bani sau să semnezi un contract avantajos, pe termen lung.

Gemeni

Situație delicată în cercul de prieteni. Cineva apropiat te ajută să ieși la liman, să faci față oricărei provocări care îți iese în cale.

Rac

E cazul să fii atent și perspicace când vine vorba de planurile care țin de viitor. Nu este un moment bun să te arunci cu capul înainte, mai așteaptă puțin.

Leu

Cineva încearcă să te păcălească, să te tragă pe sfoară. Fii cu ochii în patru și nu te lăsa prins în această capcană. Încearcă să vezi care este adevărata realitate.

Fecioară

Poți bifa un moment important în carieră sau într-o chestiune care ține de partea financiară. Nu te aventura în chestiuni riscante.

Balanță

Lasă cuvintele să curgă și spune tot ce simți. E momentul să controlezi cât de cât tot ce gândești și ce crezi pentru cel de lângă tine.

Scorpion

Ai mai multă încredere în tine, numai așa vei putea evolua în continuare. Astrologii te sfătuiesc să ții capul sus și vei trece peste toate.

Săgetător

Lasă în urmă toate lucrurile și problemele care te-au supărat. Nu-ți fie frică să recunoști că nu este nimic perfect, exteriorizează-te.

Capricorn

Relațiile amoroase ating cote maxime. E foarte posibil să-ți iasă în cale persoana potrivită sau poți trece la nivelul următor, dacă ești în cuplu.

Vărsător

Ai mare nevoie să stai departe de agitație. Caută liniștea de care ai nevoie, poate te poți elibera de stres printr-o plimbare lungă, în mijlocul naturii.

Pești

Ia-ți o zi liberă și fă tot ce-ți trece prin minte. E o zi perfectă să faci tot ce îți place, fie că este vorba de pasiuni, fie că e vorba de altceva.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.