Horoscop 24 septembrie 2021

24 septembrie 2021  |  05:10  |  👁 122 Vizualizari


Berbec

Vorbește deschis despre viața ta personală, chiar dacă nu toate lucrurile merg ca pe roate. E momentul să scapi de gândurile negative.

Taur

Îți va prinde bine o pauză. Pleacă mai devreme de la birou și plimbă-te puțin prin parc, la aer curat. Așa îți vei oxigena creierul.

Gemeni

O persoană apropiată îți ascunde ceva important. Te macină acest lucru și vrei neapărat să afli ce se întâmplă cu respectivul amic.

Rac

O legătură veche se rupe și nu ai ce să faci. Nu poți schimba nimic pentru că nu ține de tine, nu mai rămâne decât să te resemnezi.

Leu

O propunere venită din partea unui angajator te face să te gândești la un nou loc de muncă. Poate îți va prinde bine această schimbare.

Fecioară

Nu mai amâna nici măcar o zi și spune-i partenerul de viață ce simți. Este o zi perfectă pentru a duce relația la nivelul următor.

Balanță

Lucrurile devin mai bune în plan personal. Perioada următoare te descurci de minune cu tot ce ține de dezvoltarea ta.

Scorpion

Criticile te însoțesc pretutindeni. Din păcate, cei din jur îți pun bețe-n roate și mereu au ceva de spus la adresa ta, în special la muncă.

Săgetător

În sfârșit, te bucuri de momente speciale alături de cei dragi. Relaxarea vine mai devreme și ai parte de liniște și pace interioară.

Capricorn

Se anunță o veste bună în plan financiar. Poți spune că ai finanțele necesare pentru vacanța la care visezi încă de anul trecut.

Vărsător

A venit vremea să-ți pui o serie de întrebări legat de jumătatea ta, dacă mai merită să mergeți pe același drum sau nu mai departe.

Pești

Nu ai parte tocmai de o zi bună, asta pentru că ți-ai pierdut speranța în mai bine. Nu mai reușești să vezi lumina de la capătul tunelului.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.