Horoscop 24 noiembrie 2020

24 noiembrie 2020  |  07:06  |  👁 317 Vizualizari


Săgetătorii au încredere că vor reuși să construiască ceva frumos cu cei dragi.
Berbec – Poate ar fi bine să îți propui, chiar de la primele ore ale acestei zile, să faci o selecție mai atentă a situațiilor în care te implici, ca să știi ce ar trebui să lași să treacă pe lângă tine.
Taur – Agitația te poate cuprinde chiar de dimineață, fără un motiv special. Ar fi păcat să te înveți să funcționezi în acest regim, să folosești doar nervozitatea ca motor al acțiunilor tale.
Gemeni – Tendința principală a zilei, cea care îți poate strica treburile destul de mult, este graba. Dacă vei reuși să te mobilizezi și să o ții sub control, vei rezolva mai multe și mai bine.
Rac – Te poți lăsa în voia unor emoții puternice, în loc să le lași să treacă, și să faci risipă de resurse, de orice fel. Sau te poți concentra pe ceea ce contează și să îți rezolvi problemele cu adevărat urgente.
Leu – Ai parte de bucurii pe care le-ai construit pas cu pas, cu mult curaj și optimism. Nemulțumirile zilei nu-ți pot umbri sau micșora realizările, mai ales dacă nu le vei permite acest lucru.
Fecioară – Ai senzația că începe să se clarifice, în sfârșit, situația din familie, semn că toți vreți același lucru, de fapt, să ajungeți la bună înțelegere, chiar dacă nu e ușor.
Balanță – Ai parte de întâlniri plăcute, care te inspiră, prin schimbul de informații, idei, propuneri. Este important să ai răbdare cu cei pe care îi întâlnești, să le permiți să se exprime în ritmul lor.
Scorpion – Munca merge bine, starea de sănătate dă semne bune, ai toate motivele să redevii optimist, măcar în aceste domenii. Dezamăgirile sentimentale pot fi rezultatul unor exagerări proprii.
Săgetător – Lucrurile merg bine în relațiile cu cei dragi, acum ai încredere că vei reuși să construiești ceva frumos, împreună cu ei. Încrederea ta îi poate inspira și pe ei.
Capricorn – Dincolo de agitația, deja obișnuită, din familie, există nevoi reale, ale tale și ale celor apropiați, care rămân neîmplinite, motiv de viitoare conflicte.
Vărsător – Poți primi sfaturi de mare valoare, de la un prieten bun, direct sau prin ceea ce îți povestește din propria viață. Ar fi bine să pleci urechea la ceea ce ajunge la tine astăzi.
Pești – Trăirile amestecate de astăzi te pot determina să ajungi la concluzii parțial greșite, care nu pot fi o bază solidă pentru deciziile importante pe care le ai de luat.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.