Horoscop 23 martie

23 martie 2021  |  05:38  |  👁 788 Vizualizari


Berbec
Un nou val de energie vă intră în viață, ceea ce vă va aduce elan pentru a vă pune planurile în aplicare. Tot astăzi puteți să vă folosiți șarmul, încrederea de sine și puterea de decizie mai ușor.
Taur
Dacă ai trecut printr-un episod neplăcut și nu i-ai învățat lecția, înseamnă că ai trecut degeaba, spun unii filosofi. Disecă această concluzie și încearcă să o aplici în viața ta.
Gemeni
Planurile pe care ți le-ai creionat astăzi alături de partenerul de viață pot să meargă în direcția dorită, îndeosebi dacă îți asculți intuiția și iei deciziile cu asumare.
Rac
Fie există un eveniment important care se apropie în viața ta, fie că te gândești la o perioadă de relaxare, poate o vacanță, energia a ceva nou îți dă ambiția să aștepți acel moment cu mare nerăbdare, dar și cu multă ambiție de a continua planurile pe care le ai deja pe listă.
Leu
Venus în casa a noua te poate duce cu gândul la o vacanță ori la un drum care să îți aducă și beneficii financiare. Dacă ai putea să îți implici și jumătatea în planurile tale, ar fi minunat.
Fecioară
Apar oportunități care te fac remarcat în domeniul de activitate. Acest lucru implică, pritre altele, și curajul.
Balanță
Ai o dispoziție bună, care te face să te gândești departe. Cei dragi se vor bucura de faza prin care treci, de deschiderea mai mare față de pasiunile tale sau chiar și ale lor, căci începi să îți dedici timpul și celor din jur.
Scorpion
Astăzi te simți în stare să faci anumite schimbări în sânul familiei tale, unde trenează anumite situații. S-ar putea să fii plăcut surprins să vezi că aceștia așteptau ca tu să faci primul pas.
Săgetător
Vibrațiile pozitive ale zilei îți pot aduce sare și piperul în ceea ce îți dorești să realizezi. Important este să te organizezi și să încerci să colaborezi cât mai deschis cu cei din jur.
Capricorn
Parcă nu ai căutat niciodată în trecut acel sentiment de ,,acasă,, cum o faci acum. Vibrația zilei poate aduce liniște, regenerare și armonie în compania familiei.
Vărsător
Astăzi poți să intrii mai ușor în contact cu oamenii din trecutul tău care  acum pot să revină la momentul potrivit în viața ta. Fă din a te simți bine o prioritate.
Pești
Fă-ți serviciile și  muncă mai accesibile pentru toată lumea, iar dacă asta implică să îți faci reclamă pe online sau să apelezi la specialiști, nu ezită să o faci.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.