Horoscop 24 iunie 2021

24 iunie 2021  |  05:09  |  👁 338 Vizualizari


 Berbec : Ziua vine cu vești bune, în mai multe domenii, dar în special în relațiile cu cei din anturajul apropiat, comunicare și schimb de informații care vor fi mult mai simple de acum înainte.

 Taur : Se dezleagă enigme vechi, se deschid uși care păreau închise pentru tine, speranțele tale se confirmă și îți vine inima la loc. E mult de muncă până la împlinirea unor dorințe, dar munca nu te sperie.

 Gemeni : Se poate spune că abia acum ești tu, cel adevărat, cu mintea ageră și prezent, oricât de solicitat ai fi. Este important să fii bine organizat și econom cu timpul și resursele tale.

 Rac : Anumite gânduri negre dispar de la sine, pe altele va trebui să le dai tu uitării, ca să te simți ușurat de povara propriilor acumulări negative, reprezentată de emoții, dar și gânduri.

 Leu : Este un moment bun pentru a relua discutarea unor proiecte pe care le-ai respins, dar ți-au reținut atenția, când le-ai auzit prima oară. În felul acesta, și relațiile cu cei care ți le-au propus se vor îmbunătăți.

 Fecioară : Revii la preocupări mai constructive, cum ar fi normalizarea relațiilor cu superiorii sau cu cei mai în vârstă din familie. Orice conflict ar fi apărut, va putea fi atenuat sau rezolvat, începând de astăzi.

 Balanță : Comunicare este din nou posibilă așa cum ți-ai dorit, iar relațiile cu anturajul intră într-o etapă mai senină. Informațiile care ajung la tine sunt mai credibile, iar concluziile tale mai coerente.

 Scorpion : Revii la planuri mai vechi, mai inteligente și mai cuminți, pentru că te bazezi, în primul rând, pe tine și resursele tale. Vei avea acces și la resursele altora, dar cu răbdare și corectitudine permanente.

Săgetător : Vocea îți este auzită din nou, și nu doar în cuplu, ci și în alte relații importante. Acum poți negocia mai bine, te poți face înțeles și ascultat de orice om cu care discuți.

 Capricorn : Situația de la locul de muncă începe să revină la normal, se poate discuta, din nou, despre anumite propuneri menite să ajute la protejarea sănătății tuturor.

Vărsător : Este important să fii atent la ce simți când te ocupi de cei dragi, când te vezi nevoit să răspunzi solicitărilor care vin de la ei și cum îți depășești propriile limite în acest proces,

 Pești : Relația cu familia se poate îmbunătăți prin comunicare deschisă și sinceră, dar și datorită faptului că anumite probleme de rezolvă de la sine.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.