Horoscop 22 martie 2022

28 martie 2022  |  05:11  |  👁 553 Vizualizari


Berbec

Berbecii vor fi provocați să acorde o mână de ajutor. Mai sceptici de fel, vor analiza situația de două ori înainte de a trece la fapte. Spre seară, ar putea primi o vizită neanunțată, acasă.

Taur

Taurii vor trece prin emoții legate de serviciu. Vor fi plini de remușcări și întrebări, dar se vor liniști, căci vor constata că nu stau lucrurile atât de rău pe cât își imaginau.

Gemeni

Gemenii vor primi o sumă de bani de la o persoană importantă și vor trebui să fie foarte atenți la cum vor cheltui banii. Nu ar strica să luați un cadou cuiva drag, arată astrele.

Rac

Racii vor fi ușor nedumeriți în legătură cu persoana alături de care formează un cuplu. Vor fi uimiți să afle mai târziu că aceasta le-a pregătit o surpriză plăcută.

Leu

Leii vor fi delectați cu bucate alese de către cei dragi. De asemenea, vor primi o ofertă de job extrem de bună și vor fi exrem de bucuroși pe tot parcusul zilei.

Fecioară

Fecioarele vor să-și iasă din zona de confort. Astfel, vor da o tură prin magazine pentru a-și schimba garderoba. Îi vor surprinde pe cei din jur cu buna lor dispoziție.

Balanță

Balanțele vor fi surprinse de persoana iubită cu un bilet de călătorie. Vor merge într-un tărâm mai îndepărtat în următoarele luni.

Scorpion

Scorpionii au nedumeriri în legătură cu un anumit cadou. Se gândesc de ceva vreme să-l cumpere, iar pentru asta vor apela la ajutorul unei persoane apropiate.

Săgetător

Săgetătorii vor să înveslească pe toată lumea. Vor face glume la locul de muncă și vor fi pe tot parcursul zilei în centrul atenției.

Capricorn

Capricornii vor să dea uitării toate grijile. Nimic pare că nu va mai sta în calea fericirii lor. Vor să fie mai optimiști față de viitor și să nu mai privească viața într-un sens negativ.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte nerăbdători să afle un rezultat. Au de ceva timp emoții mari. Totul pare a fi bine.

Pești

Peștii vor face o vizită cuiva drag. Nu au mai mers de mult timp la persoana în cauză, care se va bucura să-i vadă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.