Horoscop 20 octombrie: Care este cea mai naivă și generoasă zodie. Cineva va încerca să profite de tine

horoscop
20 octombrie 2020  |  05:58  |  👁 296 Vizualizari


BERBEC   Se pare că nu oboseşti niciodată, cel puţin aşa laşi să se vadă! Astăzi nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gândirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate. Nu poţi să-ţi schimbi viaţa instantaneu, nu ai o baghetă magică ca Harry Potter. Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Ai dreptate şi tu, vorba lui Nastratin Hogea. Dar aşteaptă momentul, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază. Astăzi dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes!

TAUR   Te simţi uşor, cu toate că ai un prag de trecut. Poate un examen, o probă. Sau la bal, sau la spital! Un anumit fatalism bine temperat, poate din doinele româneşti, îţi oferă sprijin şi îţi dă curaj. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii, sau fişiere electronice. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar uneori, influenţa negativă a lui Mercur provoacă dezordine. Nu te implica în proiecte sau în cauze pierdute, evident, de la început. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri. Aşa intri sigur în depresie, pentru că nu ai nicio soluţie în imbecilitatea distopiei sanitare. Adevărul este dincolo de tine, vorba serialului Dosarele X!

GEMENI  Astăzi ai o surpriză plăcută, îţi dai seama că ai mai multe şanse decât credeai. Parcă ţi se ridică o ceaţă de pe ochi şi vezi lucrurile clare, cum se poate rezolva cutare, sau cutare problemă.

Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţi sunt favorabile, atît în afaceri cît şi în dragoste. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai.  Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună. Te bucuri de o bună intuiţie care te ajută, atăzi, la rezolvarea problemelor cotidiene. Soluţia unei probleme este la îndemâna ta. Concentrează-te şi poţi reuşi!

RAC   O zi mai fluidă. O discuţie pe teme profesionale cu seniori experimentaţi te lămureşte în unele privinţe. Culmea este că te lămureşti în problemele tale sentimentale, nu profesionale! Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale personale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total sau parţial lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Dă vina pe distopia sanitară!  Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Concepţia nativilor din Rac, zodie de apă, despre bunuri şi bani, suferă astăzi o modificare minoră. Urmare unor informaţii din presă. 

LEU  Nu lua bârfele şi intrigile în serios. Se ştie că eşti naiv şi păgubos de generos şi poate cineva încearcă să se folosescă de tine. Zâmbeşte frumos şi arată-ţi colţii. Poate e de ajuns! Evită sau amînă orice întîlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil. La serviciu, sau unde activezi, ai o opinie corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul său îţi va fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care poate deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar. 

FECIOARĂ   Realismul şi echilibrul proprii zodiei te feresc astăzi să te rătăceşti pe drumuri care nu duc nicăieri. Nu este nicio grabă, mai ai ceva timp să găseşti soluţia corectă şi profitabilă! Cu o Lună afectată nu te baza foarte mult pe intuiţie, totuşi ideile îţi vin foarte repede – găseşti soluţii şi legături la toate situaţiile prezentate astăzi. Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus, probabil şi din cauza vremii capricioase. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, oboseala ta poate deveni cronică. De asemenea nu trebuie să te laşi distras şi influenţat de veştile care circulă la serviciu. De obicei tensiunile produc alte tensiuni şi lipsă de productivitate. Şi tu nu vrei asta! Pe seară, puțină relaxare și distracție pot să-ţi reducă din suma tensiunilor provocate de griji.

BALANŢĂ   Vremea este capricioasă şi eşti prea obosit, nu trebuie să te enervezi inutil! Distopia sanitară pare că este o situaţie obiectivă, nu te stresa, păstrează-ţi calmul şi aşa vei găsi soluţia optimă problemelor tale. Poate fi cea mai profitabilă zi a săptămânii. Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive. Optimismul şi entuziasmul îţi dau aripi ca să avansezi pe calea ta, pe drumul tău ales. Totuşi, fii foarte atent la anturaj, la cei care profitând de faptul că te afli „pe caii cei mari” vor să-ţi smulgă o promisiune, un angajament.

SCORPION   Îţi faci singur probleme, nejustificate, inutile. Cu toate că eşti apreciat la serviciu şi acasă totul este normal. Se spune că atunci când nu are ce face maimuţa se scarpină până îi dă sângele. Tu ai ce face? Fii tolerant şi emană impresia ca trebuie să domneasacă un spirit de fair-play – „…o să avem de câştigat cu toţii…”! Fii agresiv şi incisiv în acţiuni, toate trebuie să iasă astăzi. Cu toate că s-ar cuveni să te odihneşti plenar, oboseala îşi spune cuvântul, programul se schimbă în ultimul moment, dar îţi face plăcere. Eşti pe cale să realizezi o ambiţie secretă. Seara favorabilă relaţiilor sociale. Atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat, sau întristat, din nimicuri!

SĂGETĂTOR  Conjunctura şi aspectele arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Evită, în special, Scorpionii şi Fecioarele. Pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Pe de altă parte, nu uita că perseverenta oarba este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare! Pe total o zi cam monotonă, lipsită de nerv, care nu te motivează, dar în care trebuie să fii prudent. Atenţie, astfel de zile sunt periculoase pentru că îţi adorm atenţia! Totul apare destul de neclar si confuz. Doresti mai multa claritate si lumina. Timpul rezolva totul… Puţintică răbdare, vorba lui Caragiale!

CAPRICORN Eşti o persoană perfecţionistă, ca majoritatea Capricornilor. Astăzi îţi satisfaci şi nevoia de siguranţă personală, poţi să obţii un sprijin, financiar şi logistic, pe o perioadă medie. O veste de departe, o informatie, un telefon, sau un e-mail. Ceva de natura aceasta îți sugerează astăzi că trebuie sa faci urgent o schimbare în viata ta! Esti obosit si nu prea ai chef de discutii. Cu nimeni. Mai bine fă-ți ordine în hartii sau în fișiere. O sa gasesti ceva ce iti va da o idee grozava! În ceea ce priveşte sănătatea stelele te averizează că bei prea puţine lichide. Nu uita că o apă de bună calitate este cheia sănătăţii şi a unei vieţi lungi. Nu lăsa pe nimeni, chiar bine intenţionat, să facă pe mediatorul în problemele tale sentimentale, sau familiale. Astăzi fii mai „zen”, zâmbeşte şi spune lucruri interesante!

VĂRSĂTOR   O veste te emoţionează mult. Ca urmare încerci să te înţelegi mai bine cu cei din jurul tău, cei apropiaţi, cu cei dragi. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. 

Ziua de astăzi se anunţă liniştită – poate este un prilej, rar de altfel, să te gândeşti la tine şi la interesele celor dragi. Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus. Ceva mişcări în faţa ferestrei deschise, dimineaţa. Sau mai bine nu o deschide, este cam frig, dimineața. Sau poţi fugi cu căţeluşul prin parc. La serviciu dai dovadă de o autoritate şi duritate care nu sunt pe gustul tuturor. Dar câte bordeie, atâtea obiceiuri… nu te lăsa impresionat şi continuă. Ai dreptate! Totul este să te opreşti la timp, să nu exagerezi.

PEŞTI  Ai o pofta teribila de lucruri bune. Cauţi calitatea şi poate o găseşti în mâncare! Ce zici de un prânz libanez stropit cu vin românesc? Deseori satisfacerea propriilor capricii nu are preţ!  Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Nu te risipi în multe direcţii, pierzi energie preţioasă şi fără rezultat. Deci, nu fugi după doi iepuri… Puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea problemelor de astăzi. Este bine să judeci lucrurile şi oamenii din mai multe puncte de vedere. Nu te lăsa impresionat doar de un aspect. Nu fi superficial!  Este momentul să te ocupi de problemele tale administrative. Nu lăsa să se acumuleze probleme mici, care pot deveni probleme mari. Dar dă curs şi capriciilor, poate o masă bună, exotică, de ce trăieşti, nu ca să te bucuri de viaţă?

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.