Horoscop 20 mai 2021

20 mai 2021  |  04:47  |  👁 422 Vizualizari


Berbec

Nu este o zi potrivită pentru a cheltui bani sau pentru a merge la bancă. Astrele te sfătuiesc să fii cumpătat și să fii atent să nu fii tras pe sfoară.

Taur

Te bucuri de o echipă excelentă la locul de muncă, unde primești laude și aprecieri din partea superiorilor. O zi cu multe rezolvări pe plan profesional.

Gemeni

Pune totul la punct înainte de a pleca de la serviciu, nu lăsa pe mai târziu ce poți rezolva chiar acum. Dă totul dacă vrei să pleci acasă mulțumit.

Rac

E timpul să fii atent la semnele pe care le primești din partea partenerului de viață. S-ar putea să descoperi lucruri esențiale despre cel de lângă tine.

Leu

Îți merge excelent în carieră, dar nu același lucru se poate spune despre relații. Nu le mai lăsa pe ultimul loc și încearcă să legi prietenii noi.

Fecioară

E foarte posibil să nu iasă totul ca la carte, dar asta nu trebuie să te facă să renunți. Nu te pierde cu firea și mergi mai departe pe drumul ales.

Balanță

Succes în plan sentimental. Sunt șanse foarte mari să descoperi că cineva apropiat are sentimente puternice pentru tine. Nu ezita să dai curs acestei relații.

Scorpion

Profită de avantajele pe care le primești perioada asta și fă toate lucrurile care îți fac plăcere. E momentul să descoperi o nouă pasiune.

Săgetător

Este o zi numai bună pentru a pune în aplicare ideile din agendă. Nu știi cum un vis foarte mare se poate îndeplini, totul e să ai încredere.

Capricorn

Primești vești de la o persoană din străinătate, care îți face o ofertă de nerefuzat. E foarte posibil să schimbi radical macazul și să încerci ceva nou.

Vărsător

Nu te lăsa bătut, chiar dacă ai parte de evenimente neplăcute. Fii puternic și luptă în continuare pentru visele tale, într-o zi va răsări soarele pe strada ta.

Pești

Discuții aprinse cu partenerul de viață. Simți că nu mai ai răbdare și ești pe punctul de a răbufni. E momentul să spui tot ce simți.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.