Horoscop 20 aprilie 2021

20 aprilie 2021  |  04:41  |  👁 103 Vizualizari


Berbec
Găsești rezolvarea la orice problemă, de aia ești persoana pe care o caută toți din jur. Ești văzut ca un sfătuitor de încredere în cercul de prieteni.
Taur
Încurcate sunt ițele financiare, dar faci tu cumva și le descurci până seara, când te poți bucura de o sumă de bani de la o persoană neașteptată.
Gemeni
Caută căi noi pentru a rezolva situația din cuplu. Discută sincer și deschis cu partenerul de viață despre tot ce te macină, nu le mai ține pentru tine.
Rac
Energia de care dai dovadă aduce parteneri noi în preajma ta. Și uite așa începi proiecte avantajoase, care au șanse mari să te umple de bani.
Leu
Vești bune pentru tine, mai ales spre seară. E foarte posibil să primești un răspuns așteptat de mult sau să te împaci cu persoana care ți-a greșit cândva.
Fecioară
Nu este o zi tocmai bună pentru tine pe plan social. Simți nevoia să stai departe de oameni, să te închizi în casă cu o carte sau un film de calitate.
Balanță
Provocările pot aduce certuri și scandaluri. E bine să nu te arunci cu capul înainte și să nu le dai apă la moară celor din jur. Stai mai pe margine.
Scorpion
Concentrare și energie la locul de muncă dacă vrei să duci la capăt toate sarcinile stabilite pe ordinea de zi. Nu este timp de pierdut aiurea.
Săgetător
Nu reușești deloc să te organizezi și este foarte posibil să cedezi nervos. Ai grijă pe cine îți arunci supărarea, să nu strici prietenii vechi de ani buni.
Capricorn
Ai șansa de a-ți găsi sufletul pereche, să-ți iasă în cale o persoană minunată care să te schimbe radical. Fii cu ochii în patru, nu pierde această ocazie unică.
Vărsător
Diferențe de opinie cu persoane în vârstă sau cu părinții. E greu să ajungi la un consens cu cineva care nu are aceleași valori și principii ca tine.
Pești
Simți nevoia să ieși din rutină și să încerci ceva nou, ieșit din comun. Nu este exclus să începi o activitate sau un hobby care să te scoată din zona de confort.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.