Horoscop 19 octombrie. Avertisment pentru o zodie: O decizie proastă, pe care poţi să o comiţi astăzi

horoscop
19 octombrie 2020  |  07:24  |  👁 553 Vizualizari


BERBEC În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. Nu o să faci mare lucru, sistemul te limitează, distopia sanitară te atacă direct, aşa că du-te la cumpărăturile de completare, de luni, după consumul din weekend! În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. De azi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala, odată cu intrarea lui Jupiter în aspecte bune pentru tine. Ai un mod original de a amâna problemele, care te obsedeaza de ceva timp şi nu le poţi găsi o rezolvare adecvată.

TAUR O zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Îndreaptă-ţi atenţia către profesia, sau meseria ta. Cere ce ţi se cuvine. Dar nu juca la loto, pariuri etc, ai noroc, dar nu eşti Ali Baba! Dimineaţa încearcă să nu exgerezi, nici cu vorba, nici cu fapta. Nu mai face atâtea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa! Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii sau patronii te pot aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări. O veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia şi aşteptările.

GEMENI Poţi, în rapiditatea ta, să te grăbeşti încet, ai talentul acesta! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat! Gaseşte-ţi echilibrul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Uneori te înşeli în privinta oamenilor, pentru ca îţi faci păreri rapide şi preconcepute. Evită dezamagirea, fiind mai pragmatic în relaţiile cu colegii, prietenii, anturajul. Sigur că astăzi poţi intra în criză de timp, este talentul zodiei şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, dar îţi faci planuri grandioase pentru astăzi şi, mai ales, pentru săptămâna care abia începe.

RAC Metalul benefic al zodiei este argintul. Aproape toată lumea ştie acest lucru, că îţi plac bijuteriile de argint, de aceea poate, poate, zic, o să primeşti ceva care îţi poate face multă plăcere. Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea de vară indiană, de toamnă lungă şi vremurile aiurea ale distopiei sanitare ţi se par probleme infinit mai importante decât micile lor intrigi. Zodia ta este, oricum, bine aspectată, aşa că îndrăzneşte să-ţi afirmi personalitatea şi opţiunile. Cu Luna, patroana ta, care pare a fi în toane bune pentru tine, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau de natură feminină. Sau, probleme cu, sau despre, dragoste!

LEU Pragul tău de suportabilitate este depăşit. Nu te simţi confortabil, te plângi de vremurile imbecile ale distopiei sanitare, fie că ai rămas acasă, fie că eşti la serviciu. Soluţia este să fii unde vrei tu! Sau, gândeşte-te la ciocolată, la o fabrică întreagă de ciocolată! Ai unele veşti care te neliniştesc şi te îngrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neaşteptat, ori rezolvi tu situaţia, aproape din întâmplare! Dar, cu siguranţă că “întâmplarea” se numeşte iscusinţă şi competenţă. Totuşi, ai configuraţii minore faste mai ales în domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general. Adică, poţi să cumperi ceva care îţi place şi să fie şi relativ ieftin!

FECIOARĂ Fie că eşti în activitate, la muncă, fie că ai rămas cu treburile casei, sau cu munca la domiciliu, ziua de azi ţi se pare o zi neplăcută. Vremea este aşa cum este, haotică, vremurile sunt neliniştitoare, nicio veste care să-ţi facă plăcere! Stelele te avertizeaza asupra unei greşeli minore, o decizie proastă, pe care poţi să o comiţi astăzi. Daca recunoşti despre ce este vorba este foarte bine, daca nu o să ai timp după aceea să repari ce ai stricat! O serie de evenimente aflate din presă, net, mobil tv etc te pot obliga la o analiză aprofundată. Interesele tale par afectate, verifică dacă este așa.

BALANŢĂ Încă un efort, concentrează-te, o să treci şi pragul acesta, fie că este un examen, sau altceva. Mai ai puţin, curaj, stelele îţi sunt favorabile, apoi o să ai toată iarna la dispoziţie! Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea în decizii pe care trebuie sa o arăţi astăzi anturajului. Ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar pe termen scurt. Deci, poţi să speri astăzi în rezolvarea favorabilă a problemelor tale tactice, fie profesionale, fie sentimentale.

SCORPION Astăzi ai nevoie de mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Eşti îngrijorat de viitor, de viitorul nu prea îndepărtat. Însă nu trebuie să uiţi că Saturn face să întârzie unele lucruri. De obicei cele pe care le aştepţi cu nerăbdare şi nici ziua de astăzi nu face excepţie. Mai multă răbdare, mai puţin tutun şi aşteaptă, foloseşte momentul prielnic, optim.

SĂGETĂTOR În jungla de beton în care trăieşti sunt capcane la tot pasul. Naivitatea ta de centaur te face să fii, uneori, păcălit. Astăzi trebuie să fii foarte atent la propunerile care ţi se fac! Mai ai puţin, curaj, stelele îţi sunt favorabile, apoi o să ai toată vacanța de Crăciun la dispoziţie pentru distracţie, pasiuni, timp liber! Nu este departe. Pe seară, pe fondul unei configuratii slabe şi cam confuze, voinţa şi determinarea care te-au caracterizat în ultimul timp încep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei nicio o hotărâre, doar începe o perioadă în care trebuie să fii natural şi să nu mai faci compromisuri păguboase.

CAPRICORN E bine să ai mai multă ambiţie, dar să nu exagerezi cu efortul pentru gloria şi banii altora. Astăzi trebuie să te mobilizezi, să vrei să te simţi neapărat bine şi totul poate să fie normal! O zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Îndreaptă-ţi atenţia către profesia sau meseria ta. Saturn, din zodie, în domiciliu, te ajută în gestionarea timpului. Eternul Pluton, din zodie, și el în mișcare directă, astăzi nu te ajută prea mult. Nu sunt aspecte grozave, dar nici Pluton nu este important pentru că este un planetoid captiv, atras de Soare şi nu face parte, practic, din familia noastră cosmică. Este un străin suspect, cu obiceiuri ciudate, dar nu face rău. Ba unii îl consideră planeta plutocraţilor, a celor bogaţi!

VĂRSĂTOR Pe piaţă sunt o mulţime de informaţii false, deci trebuie să dai dovadă de calm şi prudenţă. Nu te grăbi să-ţi ghidezi viaţa după informaţiile de la tv, de exemplu despre distopia sanitară. Ar fi o mare şi prostească greşeală! E bine să ai mai multă ambiţie, dar nu te lăsa folosit şi ameţit de promisiuni şi vorbe mari. Astăzi şi în general nu trebuie să exagerezi cu efortul spre gloria şi banii altora, decât dacă eşti angajat pentru asta. Şezi şi cugetă, spune o veche zicala, care astăzi pare că ti se potriveste perfect. Ia mai multe informaţii, reflectează suficient şi abia atunci poţi lua o decizie buna!

PEŞTI Dacă depinde de tine şi ai un drum de făcut, mai bine amână. Mâine e din nou o zi, poate mai bună. Există mereu speranţa asta. Astăzi limitează-te doar la activitatea obişnuită! Uneori este bine sa fii mai puţin comunicativ şi doar sa asculti, iar astăzi poate fi una dintre acele zile. Uneori lucrurile se rezolvă şi de la sine. Uneori este o zi în care trebuie să analizezi cu atenţie, sau ceri un sfat, ca să nu regreţi mai târziu. Uneori… Trebuie doar să recunoşti, sau să decizi dacă ziua de astăzi este „uneori” sau „alteori”!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.