Horoscop 19 mai 2021

19 mai 2021  |  04:58  |  👁 715 Vizualizari


Berbec

Ziua de astăzi îți aduce în prim-plan toate visurile pe care le-ai avut de-a lungul timpului. Emoțiile puternice și dorințele arzătoare te ajută să îți găsești echilibrul interior, așa că vei atrage atenția unei persoane care te va ajuta să atingi un țel mai vechi, pe care îl transpusesei pe un plan secundar. Ai parte de asocieri entuziaste, care se vor concretiza în proiecte de viitor.

Taur

Starea ta de spirit poate fi bulversată astăzi de un eveniment total neașteptat, care te va pune într-o situație neplăcută. Deși urăști să ceri ajutorul, vei fi nevoit să o faci, descoperind astfel un prieten extraordinar, care îți este alături mai ales din punct de vedere financiar. Universul îți va oglindi atitudinea și îți va oferi, prin apropiații tăi, tot ce ai făcut pentru ei de-a lungul timpului. O informație utilă își face drum către tine, așa că asigură-te că ai mintea limpede și ești pregătit să începi un nou capitol, după ce înfrunți această dificultate.

Gemeni

Valorile cu adevărat importante vor fi, astăzi: prietenia, iubirea și înțelegerea. Afacerile pot să suporte amânare, având în vedere că vei fi asistat de persoane din anturajul tău, care te vor ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru orice problemă. Mai mult, la capitolul iubire s-ar putea să ai parte de o mare surpriză, deși ar fi bine să tratezi o nouă relație cu precauție.

Rac

Nu este momentul să pierzi timpul! Ai muncit prea mult, așa că vei începe să culegi roadele pe care le tot semeni. Socializarea și jocurile mai pot aștepta, pentru că job-ul și afacerile sunt pe primul loc, chiar dacă îți displace să auzi asta. E un moment astral favorabil pentru noi investiții, dar trebuie să accepți sfaturile pe care le primești de la persoanele din jur. Abia peste câteva luni îți vei da seama că ziua de 19 mai 2021 a fost cu adevărat importantă pentru viitorul tău.

Leu

Încearcă să fii prietenos. Te vei revedea cu persoane care au călătorit perioade lungi de timp sau vei cunoaște o persoană din străinătate, care se stabilește în România. Fă rai din ce ai și nu îți face probleme dacă nu stai extraordinar la capitolul finanțe, pentru că după perioada de Mercur Retrograd, te așteaptă o nouă oportunitate. Deocamdată, distrează-te!

Fecioară

Astăzi simți o atracție mai mare pentru mistere și zona ocultă. Vei vrea să cunoști cât mai multe detalii despre unul dintre aceste subiecte, motiv pentru care te pui cu „burta pe carte’. Participi la diverse discuții, te uiți la filme, ba chiar s-ar putea să descoperi un nou domeniu pe care ai vrea să îl studiezi. Scrierea și publicarea diverselor materiale sunt favorizate de astre, așa că, cine știe, pasiunea ta s-ar putea să releve și câștiguri materiale.

Balanță

Iubirea are nevoie de purificare, iar tu ești gata să faci acest pas. Înveți cum să treci peste gelozie și insecurități, vindeci din traumele pe care le ascundeai de ochii lumi și descoperi o nouă dimensiune a iubirii: dragostea de sine. Deși vei fi puțin mai sensibilă ca de obicei, te bucuri de expresivitatea acestui sentiment, iar oamenii vor fi atrași de energia pozitivă pe care o emani.

Scorpion

S-ar putea să te vindeci de o boală pe care ai descoperit-o în urmă cu ani buni sau să începi să creezi o rutină care să te ajute din punct de vedere fizic. Alimentația și aportul de lichide pe care îl aduci organismului tău vor fi monitorizate îndeaproape, iar obiceiurile nesănătoase vor fi tăiate de la rădăcină. Animalele de companie îți bucură sufletul mai mult ca de obicei, tocmai pentru că ai ales să privești natura cu alți ochi.

Săgetător

Acum că s-au mai relaxat restricțiile, simți cum viața ta socială revine la normal. Vei fi bombardată de invitații de tot felul, în locuri și la evenimente la care nu te-ai fi gândit vreodată că vei participa. Ai grijă, totuși, la atitudine pentru că s-ar putea să sperii o persoană care încearcă să te curteze. S-ar putea să îți redecorezi casa, să îți cumperi accesorii noi sau, de ce nu, să investești într-o vacanță pe care ți-o dorești de mult timp.

Capricorn

Ziua te astăzi te găsește dornic de noi provocări, așa că ți le va oferi pe deplin! Cauți noi modalități prin care îți poți îmbunătăți relația cu familia, așa că simți nevoia să fii, din nou, copil! Îți vei face un cadou neașteptat, te vei revedea cu persoane din perioada pe care vrei să o retrăiești, te vei plimba prin locurile natale și te vei relaxa în totalitate. Urmează o perioadă cam aglomerată, așa că bucură-te de ziua de astăzi.

Vărsător

Învață să fii mai altruist. Și nu doar atât, ci și mai empatic. Vei primi un mesaj important și, deși instinctual nu vei vrea să răspunzi, fă-o. S-ar putea să primești o oportunitate nesperată, pentru că cineva ți-a tot urmărit evoluția și o consideră favorabilă pentru un proiect din care vei avea multe de câștigat. Energia ta atrage astăzi bani și oportunități în carieră, dar ai grijă la atitudine pentru că ai putea pierde un prieten bun.

Pești

Răbdarea și pragmatismul sunt cuvintele cheie care te vor ajuta în bătăliile pe care le ai de dus astăzi. Nu îți lua angajamente pe termen lung, precum împrumuturi/credite, pentru că astrele nu sunt de partea ta. Cineva s-ar putea să îți ceară ajutorul într-o problemă importantă- încearcă să fii discret, pentru că favorurile ți se vor întoarce, sub o formă sau alta.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.