Horoscop 17 august 2021

17 august 2021  |  05:20  |  👁 364 Vizualizari


Berbec

Aveți multe idei și nu știți de unde să începeți cu ele. În orice caz, le veți pune oricum pe toate în practică. Astrele vă recomandă să aveți grijă la ideile pripite pe care le puteți lua în grabă.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt foarte ordonați și concentrați pe ceea ce fac. Dacă lucrați în afaceri, vă veți bucura de o gestionare foarte bună a acesteia. Veți prelua noi sarcini la locul de muncă. În plan amoros, toate merg bine. Aveți, totuși, grijă la cuvintele pe care le puteți spune la supărare. Încercați să discutați cu partenerul tot ce vă deranjează.

Gemeni

Gemenii vor fi suprasolicitați cu treburile gospodărești. S-ar putea să fiți nevoiți să schimbați ceva la casă. În a doua parte a zilei, veți fi predispuși la ușoare accidentări. Tot pe parcursul zilei veți fi ușor melancolinici, iar asta s-ar putea să vă afecteze relația cu partenerul.

Rac

Astăzi, Racii se bucură de noi oportunități la locul de muncă. Veți primi o sarcină suplimentară pe care o veți finaliza cu brio, iar asta va atrage atenția șefilor. Posibil chiar să primiți o primă.

Leu

Leii sunt ușor leneși, iar asta s-ar putea să le afecteze obiectivele pe care le au de atins. Astrele prezic că, astăzi, trebuie să fiți atenți la accidentele casnice. Totodată, încercați să găsiți un echilibru între viața de familie și serviciu.

Fecioară

Astăzi, este o zi ideală pentru noi începuturi sau noi conexiuni. De multă vreme simțeață că aveți nevoie de un refresh, iar astăzi, este cea mai favorabilă zi. Aveți o ușoară teamă în privința aceasta, însă astrele spun că nu trebuie să aveți niciun fel de grijă. Sunteți sprijinite divin!

Balanță

Apar mici discuții la locul de muncă, iar asta s-ar putea să vă aducă o stare de neliniște. Spre a doua parte a zilei, veți avea moralul mai ridicat. Astăzi, nu este o zi bună pentru a începe noi afaceri.

Scorpion

S-ar putea să vă treziți într-o mare dilemă și efectiv, nu știți pe unde să o luați. Astrele vă încurajează nu să luați decizii pripite, mai ales că aveți acest obicei. Cel mai indicat este să vă urmăriți intuiția.

Săgetător

Astăzi, este o zi magică pentru nativii singuri din zodia Săgetător. Se pare că ați fost loviți de săgeata lui Cupidon. Nu ați mai simțit de multă vreme atât de mulți fluturași în stomac. Pentru cei care sunt într-o relație, se pare că veți trece la următorul pas în ceea ce privește viața de cuplu.

Capricorn

Capricornii se simt excelent, astăzi. Aveți multă energie și voie bună, iar asta este atât de vizibil încât îi molipsiți și pe ceilalți. Vin vești către dumneavoastră. Se pare că veți descoperi un secret, care vă va ocupa mintea o perioadă.

Vărsător

Astrele vă recomandă să fiți mai darnici cu cei din jur. Până la urmă totul se întoarce mai devreme sau mai târziu, chiar dacă sub o altă formă. Posibil să participați la un eveniment social, unde veți fi în centrul atenției.

Pești

Nativii din zodia Pești pot provoca conflicte în jurul lor. Astăzi, nu sunteți în cea mai bună formă, iar asta este vizibil. Sunteți iritați și deprimați, iar asta va atrage discuții lipsite de sens. Încercați să vă păstrați calmul. Nu vă irosiți inutil energia.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.