Horoscop 17 martie 2022

17 martie 2022  |  06:48  |  👁 253 Vizualizari


Berbec

Cineva o să vrea să pună capăt unei neînțelegeri. Doar voi puteți decide dacă doriți să mai fiți sau nu împreună.

Taur 

Atenție la alegerile pe care le faceți mai ales când vine vorba despre prieteni. Fiți mai selectivi și veți avea de câștigat.

Gemeni

Faceți rost de o sumă de bani, așa că vă gândiți deja la weekend. Nu cheltuiți prea mult, pentru că veți avea și niște plăți de care ați uitat de făcut.

Rac

Apar unele schimbări în plan sentimental. Poate sunteți influențați de unele idei noi. Atenție la deciziile luate în această perioadă.

Leu

Trebuie să aveți încredere în forțele voastre. Doar așa veți depăși un obstacol. Ar putea să apară noi oportunități în carieră.

Fecioară

Intervin unele schimbări în proiectele pe care le aveți sau în planurile de viitor. Păstrați-vă calmul și veți ieși din impas.

Balanță

Vă mobilizați foarte bine și reușiți să faceți tot ce v-ați propus. Nu uitați să mergeți și la medic pentru a vă asigura că totul este în ordine.

Scorpion

În cazul în care te-ai convins deja că un plan nu duce nicăieri ar trebui să-i pui punct. Nu mai amâna decizia, s-ar putea să te coste.

Săgetător

Nu vă implicați în discuții aprinse cu prietenii sau colegii. Mai bine ați evita munca în echipă. Seara primiți vești bune.

Capricorn

Este momentul să purtați o discuție cu partenerul în cazul în care lucrurile nu merg foarte bine. Păstrați-vă calmul și încercați să aflați ce îl nemulțumește.

Vărsător 

O ofertă de la un angajator vă pune pe gânduri. Discutați cu o persoană apropiată în cazul în care nu puteți să luați o decizie.

Pești

Fiți mai atenți la cheltuieli. Nu ar strica să încercați să găsiți și alte surse de venit.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.