Horoscop 10 martie 2021

10 martie 2021  |  06:18  |  👁 526 Vizualizari


 Berbec

Prea multă agitaţie le va strica bunadispoziţie şi le va aduce mult stres Berbecilor. Este posibil ca telefonul să sune încontinuu, iar oamenii să vă tot trimită mesaje.

 Taur

O cheltuială bruscă, dar necesară, ar putea face o gaură mare în bugetul dvs. astăzi, dragi Tauri. Poate că trebuie făcute unele reparații în jurul casei sau la mașină.

Gemeni

În general, sunteţi destul de stabili din punct de vedere emoțional, dragi Gemeni. Evenimentele de astăzi s-ar putea însă să conspire pentru a vă crea stări ciudate, pe care nu sunteți obișnuiţi să le simțiți.

Rac

Dacă studiezi astrologia, numerologia sau orice altă ştiinţă ocultă, astăzi s-ar putea să găseşti unele concepte pe care le studiezi puţin confuze.

Leu

Un prieten ar putea avea probleme financiare și îți poate cere un împrumut. Îți place această persoană și înțelegi prin ce trece, așa că vrei să ajuti.

Fecioară

Unele echipamente pe care le folosiți mult, poate un aparat, computer sau televizor, ar putea să se strice astăzi. Nu încercați să o reparaţi singur chiar dacă bănuiţi că știți cum.

 Balanţă

Pe 10 martie, unele știri destul de bizare ar putea să vină astăzi despre chestiuni metafizice sau paranormale, pentru Balanță. Acest lucru nu vă afectează în mod direct, dar cel mai probabil se referă la unele descoperiri de care aţi auzit.

Scorpion

Aceasta ar putea fi o zi agitată pentru Scorpion. Probabil că veți încerca să mergeți în prea multe locuri și să faceți prea multe lucruri simultan.

Săgetător

Săgetătorul află azi că cineva a interpretat greșit o informație și a aruncat-o spre ceva cu totul diferit de realitate. Va trebui să verificați singur acest lucru înainte de a trece la orice concluzii.

 Capricorn

Miercuri, 10 martie, unii nativi ai zodiei Capricorn se simt epuizați și au nevoie de odihnă şi relaxare. Efortul depus la serviciu, în ultima perioadă, aproape că te-a epuizat, însă va fi apreciat de superiori fie cu o primă substanțială, fie cu o avansare în funcție.

Vărsător

Dacă eşti implicat într-o relaţie de dragoste, astăzi te gândeşti să treci la un alt nivel, începi să îţi faci planuri pentru viitor. Seara, o plimbare în aerul proaspăt este perfectă. Dacă vrei să fii singur, găseşte un loc care să te inspire.

 Peşti

Peştii petrec ziua de 10 martie împreună cu cei dragi. Va fi o zi perfectă, fără nici un motiv de îngrijorare. Te simţi în armonie cu tot ce ai în jur şi ai putea experimenta un déjà vu în timp ce faci diverse treburi prin casă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.