Halucinant! O membră USR PLUS cere avort obligatoriu pentru familiile cu venituri mici!

Ramona Popescu, unul dintre susținătorii importanți ai USR, susține ca avortul să fie „mandatoriu și obligatoriu” pentru familiile care nu au un venit mediu. 

Ramona Popescu a făcut afirmații cel puțin șocante. Susținătoarea USR propune ca avortul să fie obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu. În 2018, un comunicat al Institutului Național de Statistică arăta că circa 92% dintre români au salariul mai mic decât salariul mediu pe economie. Ca și în cazul declarațiilor Oanei Bogdan de la PLUS+, despre proprietatea comună, probabil conducerea USR se va delimita de esența declarațiilor Ramonei Popescu.

Conform Institutului Național de Statistică, în 2018, aproximativ 92% dintre români au avut un salariu mai mic decât salariul mediu pe economie, scrie stiripentruviata.ro.

„Si mai mult decat atat, avortul trebuie sa fie mandatoriu si obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura cresterea sau hranirea corespunzatoare a copilului, pentru familiile in care nici unul dintre cei doi parteneri in cresterea si educatia copilului nu are loc de munca…”, a fost mesajul susținătoarei USR.

Related posts

Leave a Comment

eight − 7 =