Grammy 2019. Lady Gaga, Bradley Cooper şi Brandi Carlile, premiaţi

Cântăreţele Lady Gaga şi Brandi Carlile şi actorul Bradley Cooper se numără printre artiştii care au fost premiaţi în prima parte a celei de-a 61-a gale de decernare a premiilor Grammy.
Gala premiilor Grammy, în care sunt acordate trofee distribuite în 84 de categorii, a început la Los Angeles încă din cursul după-amiezei de duminică, de la ora locală 12:30 (20:30 GMT), avându-l ca animator pe Shaggy. Lady Gaga a câştigat deja un premiu – cea mai bună interpretare a unui duet pop – cu ‘Shallow’, o baladă romantică înregistrată cu Bradley Cooper pentru filmul ‘A Star Is Born’, în care cei doi artişti interpretează rolurile principale. Lady Gaga a câştigat un premiu Grammy şi la categoria ‘cea mai bună interpretare pop’ cu single-ul ‘Joanne’. De asemenea, Bradley Cooper a fost premiat la categoria ‘cel mai bun cântec compus pentru media vizuale’. Actorul american nu a putut fi prezent la gala Grammy, întrucât se află la Londra pentru a participa la gala premiilor BAFTA, unde a câştigat un premiu, impunându-se la categoria ‘cea mai bună coloană sonoră’ – extrasă de pe filmul ‘A Star Is Born’.
Cântăreaţa folk-rock Brandi Carlile a primit şi ea trei trofee în categoriile tehnice pentru albumul ei intitulat ‘By The Way, I Forgive You’.

Related posts

Leave a Comment

five × five =