Grădinița ‘Buna Vestire’ a Patriarhiei Române isi va deschide portile in anul 2020

6 mai 2020  |  12:18  |  👁 714 Vizualizari


Grădinița „Buna Vestire” a Patriarhiei Române îşi va deschide porţile în anul 2020, declarat de Sfântul Sinod An omagial al pastoraţiei părinţilor şi copiilor. Prin această iniţiativă, s-a dorit evidenţierea importanţei educaţiei creştine pentru societatea contemporană, potrivit basilica.ro.

Grădinița after-school „Buna Vestire” este o instituție educațională nouă și unică în spațiul bucureștean care beneficiază de un spațiu arhitectural deosebit, cu un design inovator din punct de vedere funcțional și estetic.

„Oferim copiilor ajutorul necesar dezvoltării lor atât în plan personal, cât și comunitar, adică îi formăm pentru viață. Fiecare copil este apreciat și respectat, iar aptitudinile sale sunt descoperite și valorificate”, se precizează pe site-ul oficial al noii grădinițe.

„Grădinița noastră promovează o învățare integrală, motivantă, activă și creativă, fiind evidențiate valorile culturale, morale și religioase, care au contribuit la formarea identității românești și europene”.

Locația grădiniței este în centrul Capitalei, în apropierea Catedralei Patriarhale: Str. Episcopul Chesarie, nr. 9, sector 4.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.