Gradina Botanică Bucov gazduiește în acest week-end o proiectie de filme în aer liber

17 iulie 2020  |  08:27  |  👁 1071 Vizualizari


Vineri si sambata incepand cu ora 21:00, vizitatorii vor putea viziona filme de calitate, dar si sa serveasca o gustare in stil food-truck.

Pretul unui bilet este de 4 lei pentru copii si de 6 lei pentru adulti.

Sunteti asteptati sa va bucurati de natura si de filme bune in cel mai responsabil mod si respectand masurile de siguranta.

Mesajul de pe pagina de facebook oficiala a Consiliului Judetean Prahova:

„🎥🌳🌴🌿 Grădina Botanica Bucov, secție a Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova, aflat în subordinea Consiliului Județean Prahova, va găzdui în acest week-end o proiecție de film în aer liber🎥📽

La Grădina Botanică Bucov se va amenaja în acest week-end un 🎥cinema în aer liber, unde vor rula filme de scurt metraj cu subiecte actuale, într-o atmosferă relaxantă.

 Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de natură și să vizionați filme de calitate. Este important să fim responsabili și să respectăm măsurile de siguranță (distanțarea fizică, purtarea măștii de protecție, igienizarea cu substanțe pe bază de alcool sanitar sau clor), având în vedere starea de alerta în care ne aflăm.
Proiecțiile se vor desfășura vineri și sâmbătă, în jurul orei 21:00, vizitatorii având posibilitatea să servească o gustare în stil food-truck sau o băutură răcoritoare.

Prețul unui bilet este de 4 lei pentru copii și 6 lei pentru adulți.

🌳🌴🌿Amenajarea ,,Grădinii Botanice Bucov” a început în toamna anului 2008, fiind amplasată pe o suprafaţă de aproximativ 15 ha, în partea de vest a Parcului Memorial ,,Constantin Stere”.
Cu sprijinul specialiștilor Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova și al Consiliului Județean Prahova, dezvoltarea acestei grădini continuă și în prezent, drept dovadă fiind sera de plante exotice inaugurată acum o lună.🌏🌲🌵🌴🌱🌿🍀🥀🍄🍃

Pe lângă sera de interior cu plante exotice, prahovenii pot admira și cele 300 de specii de arbori şi arbuşti, plante şi flori ornamentale din incinta grădinii.🌺🥀🌳🌿🌱💐

🌻🌞 Așadar, vă așteptăm cu drag să vă bucurați de natură, într-o atmosferă relaxantă !”

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.