Gigi Becali dorește să revină în politică alături de Traian Băsescu

Gigi Becali a revenit pe postul de televiziune România TV cu precizări legate de incidentul pe care l-a avut la munte cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu.

El susține că la munte s-a întâlnit și cu actualul șef al PMP, Eugen Tomac, căruia i-a cerut să convoace o întâlnire cu Traian Băsescu pentru a pune la cale o revenire în politică.

„Dacă mai face vreo declarație, îi rup o ureche. Pai ce, el e om să-l bat? El e un copil față de mine. Am vorbit cu el și i-am zis că o să-l iert. Eu nu mă duc la biserică și după mă bat cu oamenii. Sigur, zic că îi rup o ureche așa ca la copii. Să stea și părinții lui liniștiți că eu nu mă răzbun pe el. Eu nu sunt omul care să țină minte răul,” a spus Gigi Becali la România TV.

Finanțatorul FCSB a dezvăluit că s-a întâlnit cu Eugen Tomac, căruia i-a cerut o întâlnire cu Traian Băsescu.

„M-am întâlnit și cu președintele PMP, Eugen Tomac, la teleferic, acolo la munte. I-am zis că vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de dreapta, de opoziție. Am uitat tot răul, gata. Mi-aș dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deștept. Eu țin minte doar atunci când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia și m-a invitat la președinție. A fost o onoare pentru mine,” a spus Gigi Becali.

sursa: RomâniaTV.ro


Related posts

Leave a Comment

thirteen + 8 =