GIANI, spaima infractorilor din magistratura! Gheorghe Stan – Cel mai curajos procuror de la Inspectia Judiciara

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie are un nou sef. Inspectorul sef adjunct al Inspectiei Judiciare, procurorul Gheorghe Stan (foto), a castigat concursul pentru numirea in functia de procuror-sef al Sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati, dupa ce a sustinut joi, 10 ianuarie 2019, interviul in fata Comisiei din CSM.

Mandatul procurorului Gheorghe Stan in fruntea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitei urmeaza sa se desfasoare pentru urmatorii 3 ani.

Potrivit informatiilor obtinute de Lumea Justitiei in exclusivitate, procurorul Gheorghe Stan a obtinut un punctaj de 9,33, in timp ce contracandidata sa, procuroarea Florena Esther Sterschi a obtinut un punctaj de 8,33. Precizam ca pana in acest moment, conducerea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie a fost asigurata sub interimat de procuroarea Florena Esther Sterschi.

Procurorul Gheorghe Stan a sustinut examenul de intrare in magistratura in decembrie 1997, promovand la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in noimebrie 2011. Din 2012 si pana in prezent, Gheorghe Stan a activat in cadrul Inspectiei Judiciare, din 2012 si pana in prezent asigurand functia de inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare.

sursa: ph-online

Related posts

Leave a Comment

three + three =