Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache numit consilier onorific al actualului ministru

1 aprilie 2020  |  11:04  |  👁 288 Vizualizari


Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, va rămâne în echipa de la Palatul Victoria care gestionează epidemia de coronavirus. Costache a fost numit consilier onorific al actualului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Costache și-a preluat de marți noua titulatură.

El și-a dat joia trecută demisia din funcția de ministru al Sănătății și a spus că în niciun caz nu a părăsit corabia în timpul furtunii și că rămâne alături de Ministerul Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza lui.

„Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, deci nu abandonez această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie”, a spus Costache, într-un interviu la Digi24.

Întrebat dacă decizia demisiei îi aparține sau a „fost împins” spre aceasta, fostul ministru a spus:

„Miniștrii demisionează într-un anumit fel, nu are rost să intrăm în detalii și este prea puțin important cum a fost, este important să ne concentrăm asupra crizei Covid-19. În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea”, a mai spus Victor Costache.

După demisia lui Victor Costache, secretarul de stat Nelu Tătaru a fost numit în funcția de ministru al Sănătății.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.