Fost lider PMP se înscrie în PSD

Radu Cristescu, fost membru PMP, s-a înscris în PSD, el anunţând că a răspuns ”afirmativ şi cu onoare invitaţiei doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă”.

”PSD-ul se schimbă, iar eu cred în această schimbare, PSD-ul reformat este cea mai bună soluţie pentru români. Am răspuns afirmativ şi cu onoare invitaţiei doamnei prim ministru Viorica Dăncilă de a mă alătura acestei mişcări noi!”, a scris Cristescu pe Facebook.

”Mi-am început parcursul alături de un partid, pentru progresul românilor, loial unui om, am construit pentru viitor, dar am realizat pe parcurs că loialitatea poate fi privită ca slăbiciune, iar viziunea mea nu a mai avut ecou.În toată această perioadă, am avut propuneri multiple de a adera la toate partidele importante şi mari din România. Am ales în ultimul an să colaborez cu partide mici, cu oameni inimoşi, români adevăraţi şi le mulţumesc pentru oportunitate! Am realizat însă că pentru a influenţa în bine trebuie să alegi un motor puternic!”, îşi explică Radu Cristescu decizia.

Related posts

Leave a Comment

twenty − twelve =