Fonduri europene pentru spitalele prahovene!

Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova a declarat ca au fost depuse spre finanțare de Consiliul Judetean Prahova, prin fonduri europene 11 proiecte, 5 dintre acestea fiind pentru spitalele de interes județean din Prahova.

,,După cum am afirmat în nenumărate rânduri, dorința și prioritatea mea cea mai mare, în acest mandat, este de a îmbunătăți calitatea infrastructurii medicale.

Sunt bucuros să vă anunț că astăzi, 19 octombrie, a fost depus spre finanțare proiectul cu titlul „Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești”, iar ieri proiectul cu titlul “Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești”, în vederea finanțării în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 8, Operațiunea A – Ambulatorii.
Valoarea totală a lucrărilor va fi de aproximativ 17 milioane de lei.

Acestea două, împreună cu proiectele de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, „Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația judeţului Prahova” și anveloparea Maternității Ploiești, dar și modernizarea Spitalului de Urgențe Ploiești, care se află în derulare, finanțată de Consiliul Județean Prahova, vor putea oferi cetățenilor condiții la standarde conforme și în acord cu nevoile acestora.

Le mulțumesc, încă o dată, colegilor mei din cadrul Direcției Proiecte cu Finanțare Externă pentru pasiunea și dedicarea cu care lucrează pentru ca aceste proiecte să fie accesate,” a spus Bogdan Toader.

Related posts

Leave a Comment

10 − five =