Filme de neratat în luna februarie 2023 în cinematografe

5 februarie 2023  |  09:04  |  👁 123 Vizualizari


Iată ce filme poți vedea în luna februarie 2023 în cinematografe.

Everything Everywhere All at Once

Michelle Yeoh este fabuloasă în rolul lui Evelyn, proprietara unei spălătorii cu prea multe gânduri și nu suficient timp – cu prea multe vise și prea puțină dorință pentru a le realiza. După cum se dovedește, asta o face candidatul perfect pentru a lupta împotriva lui Jobu Tupaki, o forță întunecată care a învățat să valorifice puterea multiversului și dorește să-l vadă înghițit de o gaură neagră. Din distribuția acestui film cu 10 nominalizări la Premiile Oscar 2023 mai fac parte Jenny Slate, Jamie Lee Curtis, Ke Huy Quan și James Hong.

Premiera: 10 februarie

The Banshees of Inisherin

O comedie dramatică liniștită, la scară mică, ce se bazează pe un dezacord absurd între doi bărbați aparent cumsecade (Colin Farrell și Brendan Gleeson) într-un mic pub de pe o mică insulă irlandeză. Cei doi se trezesc într-un impas atunci când unul dintre ei decide să încheie brusc relația pe care o au, iar asta are consecințe la care nimeni nu se aștepta.

Premiera: 3 februarie

Decizia de a pleca

Un detectiv pe nume Hae-joon (Park Hae-il) investighează moartea unui bărbat al cărui trup este găsit la poalele unui munte, soția bărbatului, Seo-rae (Tang Wei), fiind suspectată, deși pare un accident sau sinucidere. Hae-joon devine în curând obsedat de enigmatica soție, chiar dacă, în același timp, se distanțează de propria lui soție, iar cei doi încep o aventură, deși dacă există semne că Seo-rae ar putea fi responsabilă pentru încă o moarte suspectă.

Magic Mike’s Last Dance

După o pauză lungă cauzată de un faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida, Mike Lane (Channing Tatum) se vede nevoit să urce din nou pe scenă. El ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat… ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, va reuși Mike să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.