Fifor: ”PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie!”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îi acuză pe liberali de ”demagogie”, pentru că senatorii PNL nu au votat miercuri pentru impozitarea pensiilor speciale.
Liderul PSD susține că liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul de lege prin care sunt taxate pensiile speciale cuprinse între 7.000 şi 10.000 de lei cu 30%, iar ceea ce depăşeşte 10.000 de lei, cu 50%.
”PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! Ce mai țipau ei că sunt prea mari aceste pensii! Că nu e echitabil față de cei care contribuie la pensii! Că nu e corect față de ceilalți pensionari care au muncit o viață! Că PSD e de vină, că PSD nu vrea… Toată minciuna și demagogia au ținut până ieri, când a venit votul!
Când au văzut că PSD chiar face justiție socială și chiar impozitează pensiile speciale și-au arătat adevărata față!
Liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul. Să țineți minte acest lucru când vor veni în campanie să vă ceară votul!
Să îi trimiteți la plimbare, să îl ceară de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-au reprezentat ieri în Parlament!” a scris Fifor pe Facebook.

Related posts

Leave a Comment

eleven + 8 =