Festivalul Țuicii de la Vălenii de Munte a ajuns la cea de-a XXI-a ediție

Orașul Vălenii de Munte îmbrăcat în haine de sărbătoare, aflat la a XXI-a ediție a Festivalului Țuicii, a strâns laolaltă toată suflarea Văii Teleajenului, meșteri populari, gospodari și producători ai renumitei țuici cu tradiție a zonei. 

Numeroase personalități cu notorietate națională și județeană au fost prezente vineri, alături de mii de oaspeți la deschiderea Festivalului.

Este cunoscut faptul că Vălenii de Munte a prosperat văzând cu ochii în ultimii ani, iar acest lucru se resimte în armonia și atmosfera primitoare, cu care porțile orașului se deschid la numeroase evenimente cultural-artistice desfășurate în zile de sărbătoare.

Președintele Consiliului Județean Prahova,  Bogdan Toader a felicitat autoritățile locale reiterând faptul că tradiția își păstrează autenticitatea la Vălenii de Munte.

,,Vălenii de Munte – Festivalul Țuicii

Toamnă frumoasă cu roade bogate! În fiecare an vin la Văleni pentru tradiția lor minunată și pentru felul în care știu să o promoveze. Este o bucurie și o mândrie să văd atât de mulți producători și meșteșugari din Prahova și din țară, reuniți la Văleni. Felicitări Primăriei Vălenii de Munte! Vă invit pe toți să participați la acest festival drag nouă, prahovenilor, și să vă bucurați de roadele toamnei!” a conchis Bogdan Toader.

Related posts

Leave a Comment

18 + nineteen =