Festivalul Summer Fest 2023 – A Treia Ediție: Vibrații Incendiare, Muzică Live și Surprize Uimitoare!

11 august 2023  |  06:48  |  👁 787 Vizualizari


Se apropie cu pași repezi unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii – Festivalul Summer Fest 2023! Cu ediția sa de a treia, acest festival muzical promite două zile pline de distracție și energie debordantă pentru toți iubitorii de muzică și distracție.

În zilele de vineri, 25 august, și sâmbătă, 26 august, Parcul Bucov (parcare XS By The Lake) se transformă într-un adevărat tărâm al veseliei. Cu începere de la ora 18:00, sunteți invitați să vă alăturați unei adevărate explozii de divertisment.

Artiști de top și concerte live vor fi vedetele acestui festival. Dorian Popa, What’S Up, Jo și Johny Romano vor face inimile să bată mai tare cu hiturile lor cunoscute. Iar atmosfera nu se va opri aici! DJ Slavescu, DJ Nan, Aqquanox și Cristi Nitzu de la Kiss Fm vă vor ține pe ringul de dans până în miez de noapte, garantând distracție fără limite.May be an image of 8 people and text

Evenimentul va fi însoțit de un spectaculos Laser Show și de focuri de artificii care vor lumina cerul în culori vibrante. Nu veți rezista tentației delicioaselor preparate din zona de Street Food și veți putea captura cele mai frumoase momente la 360 Foto Corner.

Și iată cea mai bună veste: intrarea este gratuită! Vă puteți bucura de toate aceste experiențe fără nicio taxă de intrare.

Asigurați-vă că sunteți parte din această experiență unică, înconjurat de prieteni și de atmosfera estivală incendiară. Marcați aceste date în calendar: 25 și 26 august, începând cu ora 18:00, la Parcul Bucov. Festivalul Summer Fest 2023 este locul unde distracția și muzica live se întâlnesc într-un mod spectaculos!

https://www.facebook.com/summer.fest.official.ploiesti

#SummerFest2023 #MuzicaLive #SurprizeUimitoare #DistractieDeVara #ParcBucov

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.