EXCLUSIV/ Fost prefect, acuzat de trafic de influenta si santaj. A intervenit pentru un dezvoltator imobiliar, in schimbul unui apartament cadou!

Vremuri tulburi in administratia locala si din ce in ce mai multe nume grele apar in atentia publicului drept corupte.

De aceasta data, a venit randul fostului prefect al Prahovei, Marius Sersea, in prezent director executiv Servicii Interne in cadrul ANAF, despre care nu s-a vorbit foarte mult pe vremea cand ocupa functia de prefect, dar despre care unele voci au sustinut ca e genul de om care “tace si face”.

Astazi ies la inveala informatii potrivit carora Sersea a ales sa-si pateze reputatia in schimbul unui cadou constand intr-un apartament cu 2 camere, cadou pe care i l-a promis un dezvoltator imobiliar cunoscut.

Dezvoltatorul este MRS. Residence, firma care construieste locuinte de lux in Cartier Albert din Ploiesti si care, se pare, beneficiaza de sprijinul lui Sersea.

Concret, Marius Sersea se foloseste de relatiile si informatiile dobandite de pe vremea cand conducea Prefectura Prahova pentru a ameninta si santaja persoane, societati sau insitutii locale. Toate acestea pentru a face drumul mai usor firmei MRS Residence, societate care n-ar putea avea succes fara influenta directorului Sersea de la Finante.

La schimb, MRS. Residence i-a pregatit lui Sersea un elegant apartament de 2 camere in ansambul rezidential din Albert.

Cam ieftin vindeti traficul de influenta in Ploiesti, nu credeti, domnule Sersea?

Related posts

Leave a Comment

5 × 4 =