EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN MARTIE 2021. UNIVERSUL SE TREZEȘTE LA VIAȚĂ… ȘI NOI TREBUIE SĂ NE TREZIM ODATĂ CU EL

5 martie 2021  |  06:28  |  👁 366 Vizualizari


În martie, Universul ne oferă posibilitatea de a ne planifica viitorul. Reușim să încheiem socotelile cu trecutul și să trecem pe lista tot ce ne dorim de la următoarele luni.

Luna martie aduce o energie incredibilă asupra noastră și este considerată una dintre cele mai aglomerate luni din 2021 din punct de vedere astrologic. Aceasta este luna în care putem lucra la noi înșine. Avem ocazia să facem progrese, să evoluăm, să învățăm lucruri noi și interesante.

În martie, Universul ne oferă posibilitatea de a ne planifica viitorul. Reușim să încheiem socotelile cu trecutul și să trecem pe lista tot ce ne dorim de la următoarele luni.

Anul nou astrologic începe în luna matie. Bebecul este primul semn al zodiacului. Așadar, noul an din astologie are o semnificație a unui nou început în viață… acesta reprezintă oportunitatea unui nou capitol. Astrele ne ajută să aducem o schimbare în noul sezon al călătoriei noastre. Anul acesta uităm trecutul și ne pregătim pentru viitor.

Iată care sunt evenimentele astrologice ale lunii martie:

3 martie: Marte a intrat în Gemeni

În această lună, Marte își face drum spre auto-exprimare și comunicare. Este posibil să simțim acest îndemn puternic de a împărtăși idei noi, pline de inspirație. Sau să avem planuri creative pentru următoarea perioadă.

4 martie: Mercur i se alătură lui Jupiter
Avem mai mult sprijin decât oricând când vine vorba de comunicare, schimb de idei sau exprimare. Această perioadă este una foarte bună pentru dezvoltarea personală.
Astrele ne recomand să fim atenți la noi înșine și la drumul pe care vrem să mergem în continuare. Este momentul să învățăm lucruri noi și să ieșim puțin din zona de confort.

10 martie: Soarele este în conjuncție cu Neptun

Soarele se aliniază planetei Neptun, iar acest eveniment aduce cu el o perioadă mistică și magică. Neptun este planeta care aduce speranțe frumoase, dorințe și visuri minunate.

Toate vibrațiile sunt amplificate la intensitate maximă datorită poziționării în zodia Pești. În această zi va exista o creștere masivă a intuiției; sinele superior sau îngerii vor transmite mai multe informații și mesaje decât de obicei.

13 martie: Lună Nouă în Pești

O lună nouă care este magică. Luna Nouă va fi presărată cu praf de zână – este o perioadă frumoasă pentru a primi claritate despre relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru. Această perioada este bună și pentru a depune eforturi mari pentru a ajunge acolo unde ne dorim pe plan profesional.

15 martie: Mercur intră în zodia Pești

Mercur nu găsește nimic bun în zodia Pești. Din contra, drumul pare să fie unul încărcat de emoții și stări negative, de incertitudini și probleme. În această zi vom fi confuzi și destul de agitați.

Nu este o perioadă tocmai bună pentru schimbări sau decizii importante. Pe 15 aprilie, Mercur iese din Pești.

20 martie: Anul Nou astrologic, echinocțiul și Soarele care intră în Berbec

Soarele intră în Berbec, iar ziua și noaptea devin egale. Această perioadă este una extrem de puternică din punct de vedere al energiei cosmice. Este momentul să plantam semințe pentru noile capitole din viață.

21 martie: Marte emană o energie incredibilă
În această perioadă energia lui Marte devine incredibilă – aceasta poate veni la pachet cu probleme uitate sau îngropate de care ar fi bine să ne ocupăm, cu frici și temeri cu privire la viitor. Astrele ne sfătuiesc să nu ne grăbim și să avem răbdare nu doar cu noi, ci și cu oamenii din jurul nostru.
25 martie: Venus în conjuncție cu Soarele

Soarele se aliniază din nou cu Venus. Așadar, este momentul să avem mai multă grijă de noi. Putem atrage lucruri, putem manifesta viața pe care ne-o dorim.

28 martie: Lună plină în Balanță și Chiron în conjuncție cu Venus

Chiron este un asteroid incredibil de puternic; este vindecător de răni, de durere, de suferință. Această perioadă este bună pentru a ne rezolva traumele din trecut, pentru a ne întări relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru și pentru a ne vindeca sufletele.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.